E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTHY'den 47 yolcuya özür mektubu---

THY'den 47 yolcuya özür mektubu

THY'den 47 yolcuya özür mektubu
03 Ocak 2018 - 12:40 borsagundem.com

Türk Hava Yolları, eski başbakan Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz, oğulları Yavuz Yılmaz'ın acı haberini uçakta öğrenmesin diye uçağın business sınıfında kablosuz internet sistemi devre dışı bırakmıştı.

Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz, oğulları Yavuz Yılmaz'ın ölüm haberinin uçakta duyulmaması için THY kablosuz internet sistemini devre dışı bırakmıştı. Bu uygulamanın ardından THY, business sınıfta o gün uçuş yapan 47 yolcu için ilginç bir karar imza attı.

Hürriyet yazarı Uğur Cebeci, bugünkü yazısında olaya ilişkin gelişmeyi yazdı. İşte o detaylar...

Mesut Yılmaz ve eşi Berna Hanım, geçtiğimiz günlerde Los Angeles’tan İstanbul’a uçarlarken oğulları hayatını kaybetti. Aile bu acı haberi uçakta öğrenmesin diye uçağın business sınıfında WiFi yani kablosuz internet sistemi devre dışı bırakılmıştı.

THY üzerine düşen görevi yaptı ve o sınıfta uçan diğer 47 yolcuya birer mektup yazılarak özür dilendi. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın yazdığı mektupta, internet sisteminin neden kapatıldığı da açıkça anlatıldı. THY ayrıca o uçuştaki diğer 47 business yolcunun hesabına 7500 uçuş mili işleyeceğini bildirdi. Tek yön business class’ta mil kazanım hakkı da bu kadar zaten.

Böylece giderek büyüyen ve bir dünya markası haline gelen THY -iki arada bir derede kaldığı sorunu- en uygun biçimde çözmüş oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Enayi miyiz03 Ocak 2018 19:12

    Bu adam ve akrabaları değil miydi krizde mavi akım, beyaz enerji ile ülkeyi soyan. Bir de ödül ha. Bu halk enayi mi ne çabuk unuttu. Hepimiz ödedik o bedeli. Haram olsun hepsine

  • BİRAZ VİCDAN03 Ocak 2018 15:31

    BİRAZ EMPATİ YAPIN ALLAH KORUSUN AYNI ŞEY SİZİN BAŞINIZA GELSE NE YAPARDINIZ. ALLAH KİMSEYE VERMESİN. 5 SAAT İNTERNET KULLANMASANIZ BİR ŞEY KAYBETMEZSİNİZ. O ANNE BABANIN HALİNİ DÜŞÜNÜN AZICIK. BİRAZVİCDAN LÜTFEN. HERŞEY PARA PUL DEĞİL.

  • Okie Dokie03 Ocak 2018 16:07

    Sen ver paramı madem. 11.000 TL cash nakit para.

  • Okie Dokie03 Ocak 2018 14:12

    O gün business class'ta uçarken kız arkadaşımla chat yapamadım. Bunun hesabını kim verecek? Uçuş mili, özür mektubu ile yırtamazsınız. Cash nakit para isterim.

  • iso03 Ocak 2018 13:46

    fakir olunca hiç böyle dertlerin olmuyo ne güzel :)

  • Okie Dokie03 Ocak 2018 13:35

    Ben anlamam özür mektubunu, 7500 mil puanı. Ben nakit cash paramı geri isterim. Ne demek interneti kapatmak. Bunun hesabını kanunlar önünde ödemeleri gerekir. Tazminat davası açılmalı.

  • ok ok dok dok03 Ocak 2018 15:27

    gel benim yanıma ben açıcam davayı.

  • South Park 03 Ocak 2018 13:20

    Ne büyütüldü bu iş arkadaş. THY insanı bir adım atmış Wifi kapatılmış. Densiz bir yazar çıktı bu insanlardan özür dilesinler, Wifi kapatıldı, herkes işinden oldu diye. Kaç gündür yok şu özür diledi yok bu özür diledi, yok mil yattı. Az insan olunuz, 10 saat internete bağlanmasanız hayatınız sona ermez.