E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTHY uçuş miliyle alışveriş başlatıyor---

THY uçuş miliyle alışveriş başlatıyor

THY uçuş miliyle alışveriş başlatıyor
09 Kasım 2014 - 08:14 borsagundem.com

Türk Hava Yolları'nda uçuş miliyle alışveriş dönemi. Uçakta bile sipariş verilebilecek

Türk Hava Yolları (THY) uçuşlardan toplanan millerle alışveriş yaptıracak. Alman Lufthansa Havayolları’nın da uyguladığı sanal alışveriş projesi THY’nin gündemine girdi. Habertürk'ten Gökhan Artan'ın haberine göre, THY yolcuları, topladıkları millerle ödül biletin dışında, ülke tanıtımına da katkı sağlayacak birçok ürünü THY’nin sanal mağazasından satın alabilecek. Sanal mağazada millerle elektronik aletler, kozmetik ürünler dahil birçok ürün satın alınabilecek. 

ZEYTİNYAĞI DA OLACAK
Shop&Miles markasının ‘alternatif mil harcatma mecrası’ olan sanal mağazada alışverişle, puanları millerle uçmaya yetmeyenler için de seçenek yaratılıyor. Yolcu ürünü internetten, kabin eğlence sistemi veya uçaktaki katalog sayesinde kabinde sipariş edebilecek.

Türkiye’yi tanıtıcı lokum, zeytinyağı gibi ürünlerin de bulunacağı birçok ürünü yolcular sanal mağazada bulabilecek. THY’NİN, bu ürünleri; bir süre önce tescilini aldığı “biz” anlamına gelen “W’R” markası altında satması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 305,50
En Yüksek: 312,00
En Düşük: 305,00
Değişim -1,53 %
FK: 5,37
PD / DD: 1,23
İşlem Hacmi 9.253.383.325
Toplam Adet: 29.931.372
Ağırlıklı Ort.: 309,16
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Feyza G.10 Kasım 2014 09:22

    Vaay uçak içinde sipariş demek? :) İyiymiş. Uçarken müzik ziyafeti, ikram ziyafeti derken şimdi de alışveriş süper!

  • Ladin Köklü10 Kasım 2014 09:20

    THY ile zaten uygun fiyata uçabiliyorum ben, o yüzden artık millerimi alışverişe harcayabilirim.. Benim için keyifli olur :)