E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTHY tüm dış hat seferlerini durdurdu---

THY tüm dış hat seferlerini durdurdu

THY tüm dış hat seferlerini durdurdu
28 Mart 2020 - 03:27 borsagundem.com

THY tüm yurt dışı seferlerinin durdurulduğunu, iç hat seferlerinin ise İstanbul ve Ankara'dan bazı büyükşehirler ile sınırlandırıldığını açıkladı

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. Ekşi açıklamasında, "Koronavirüs ile mücadele kapsamında, Tüm yurt dışı yolcu seferlerimiz durdurulmuştur. İç hat seferlerimiz Cumartesi 23.59'dan itibaren İstanbul ve Ankara'dan bazı büyükşehirler ile sınırlandırılmıştır. Cumartesi 23.59 dan itibaren iç hat seferlerimiz İstanbul Havalimanı ve Ankara Esenboğa  Havalimanından yapılacaktır. İç hat tarifemiz gün içinde hazırlanıp ilan edilecektir” ifadelerini kullandı.

Ekşi, kargo seferlerinin ise devam edeceğini belirtti.

YHT seferlerine korona virüs iptali

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HAKANKARALI28 Mart 2020 13:20

    Pegasusun 127 ucagindan 7 tanesi yurtici ucuyor her ucagin en az 10 personeli yer hizmetlerini sayarsak giderler cok fazla bu virus dedikleri gibi 9 ay surerse havacilik sirketleri sikintiya girer YTD.

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ28 Mart 2020 12:46

    desene milleti tamamen ekonomik yönden bitireceksin.hisse sıfırlayacak .peki bu pegasus nasıl oluyorda 3-4 gündür tavan çekiyor.havayolları tüm faaliyetlerine askıya almış iken.2008 den de kötü mü olacağız acaba.

  • abuzer çırmık28 Mart 2020 09:06

    seni aldığım güne lanet olsun hayatım mahvoldu 20 senelik birikimim gitti

  • ZEYREK ZEMHERİ28 Mart 2020 12:47

    bence sen yanlış hisse seçimi yapmıssın arkadaş.