E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizTHY teknik analizi---

THY teknik analizi

THY teknik analizi
31 Mayıs 2017 - 08:54 borsagundem.com

Marbaş Menkul, Türk Hava Yolları'nı analiz etti

THYAO:



Piyasada yaşanan rally ye geç katılan THY hisselerinin öncelikle uzun vadeli grafiğine bakalım.4.50-5 aralığında önemli sayılabilecek bir dip formasyonu oluşturduktan sonra direnç seviyelerine doğru yol almaya başlamıştı.Önemli bir bölgeye geldiğini grafikte görmektesiniz.7.38 seviyesinden geçen direnç bölgesinin yanısıra 7.50 seviyesinden geçen tüm düşüşün %50 geri kazanım direnci de hisseyi baskı altında tutmaya devam etmekte. Dolaysıyle bu seviyelerde gerçekleşecek olan satışlara dikkat edilmesi gerekmektedir.Bu seviyeleri aşmayı becerebilen bir fiyatlama oluşursa bu sefer 8.20 seviyesi karşımıza çıkacaktır. Uzun vadeli yatırımcıların bu direnç seviyelerine özellikle dikkat etmelerini öneriyoruz.



Biraz daha kısa vadeli grafiklere baktığımızda yükseliş kanalının yukarı kırıldığını ve kanal boyu kadar yükselişin gerçekleşerek direnç seviyesine yaklaştığını görebiliyoruz.Bu seviyelerde yatırımcıların dikkatli olamalrını ve önümüzdeki günler 7.09 larda oluşan boşluğa da dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Tüm Analizler ve Sektör Raporları için: http://www.marbas.com.tr/sektorraporlari 

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ie risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu rapor sadece bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş. ve personeli bu rapordaki bilgilerin eksikliğinden veya yanlışlığından dolayı hiçbir şart altında sorumlu tutulamaz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 297,00
En Yüksek: 299,50
En Düşük: 293,25
Değişim -0,25 %
FK: 5,23
PD / DD: 1,19
İşlem Hacmi 6.426.777.512
Toplam Adet: 21.661.146
Ağırlıklı Ort.: 296,69
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cemal31 Mayıs 2017 12:35

    Hocam, güneş sigorta için cok teşkkürler. Güneş sigortanın analizini yayınladıgınız günden beri takipteyim ve o tarihte bende analiz etme fırsatını buldum. sayenizde uyandım. arkama yaslandım ve bir sinyal yakalayanakadar bekliyorum. Seyenizde o günden bugüne güneş sigortada güzel karla yoluma devam ediyorum. Sizden ve bizlere bu imkanı ulaştıranlara ALLAH razı olsun Saygılar

  • emekli asker31 Mayıs 2017 09:34

    ELİNDEKİLERİMİ ŞATCAN