E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTHY o anlaşmayı feshetti, DO&CO ile görüşmeye başladı---

THY o anlaşmayı feshetti, DO&CO ile görüşmeye başladı

THY o anlaşmayı feshetti, DO&CO ile görüşmeye başladı
19 Temmuz 2018 - 14:31 borsagundem.com

THY, Yeni Havalimanı'nda ikram hizmetlerini almak için niyet anlaşması imzalamıştı, bu anlaşma iptal edildi

Türk Hava Yolları'nın, Yeni Havalimanı'na taşınmasına kısa süre kala ikram hizmeti tedariki konusunda niyet anlaşması imzaladığı anlaşmayı feshetti. Şirket SATS ltd ile ikram anlaşması gerçekleştirmişti.

Bu gelişmenin ardından THY, DO&CO ile ikram hizmeti görüşmlerine başladı.

Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:

İlgi açıklamalarımızda Türk Hava Yolları A.O.'nın İstanbul Yeni Havaliman'ına taşınması ile birlikte söz konusu havalimanında ikram hizmeti tedariki hususuna ilişkin, SATS Ltd (SATS)'ın iştiraki olan SATS Investments Pte. Ltd. (SIPL) ile bir niyet anlaşması imzalandığı ve akabinde ek bir sözleşme ile söz konusu niyet anlaşmasının süresinin uzatıldığı kamuya duyurulmuş idi. 
         
Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca alınan karar ayrıca SIPL ve Ortaklığımızın mutabakatı ile yapılan görüşmeler sonlandırılmış olup, taraflar arasında imzalanan niyet anlaşması fesh edilmiştir. 

DO&CO AÇIKLAMASI

Ortaklığımız'ın İstanbul Yeni Havalimanı'nda ve Türkiye'deki diğer havalimanlarında alacağı ikram hizmeti tedariki hususuna ilişkin, DO&CO AG ile ortak kuruluşumuz olan mevcut ikram hizmeti tedarikçimiz THY DO&CO İkram Hizmetleri A.Ş. ile görüşmelere başlanmış olup, önemlilik arz eden gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 323,50
En Yüksek: 323,25
En Düşük: 310,00
Değişim 5,37 %
FK: 5,69
PD / DD: 1,30
İşlem Hacmi 14.849.969.834
Toplam Adet: 46.769.003
Ağırlıklı Ort.: 317,52
ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)