E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTHY Karslılara 'söz' verdi---

THY Karslılara 'söz' verdi

THY Karslılara 'söz' verdi
02 Aralık 2017 - 15:03 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kars'a giden uçakların fiyatlarından indirim yapılması için Yönetim Kurulu Başkanı M. İlker Aycı ile konuştuğunu söyledi. Erdoğan, Aycı'nın kendisine durumu gözden geçireceklerini söylediğini aktardı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kars 6. Olağan İl Kongresi öncesi kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.

Kendisini bekleyen vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim sizden bir ricam var: 2019 farklı bir yıl, öyle mi? 2019'un Mart'ında yerel seçimleri yapacağız. Kasım'da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin seçimi var. Bunun için ne yapacağız? Şimdiden başlayıp Mart ve Kasım'a kadar çalışacağız. Bizim Rabia'mız var" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir hafta içinde 100 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirerek şöyle konuştu: "Eğer bu ülkeyi bölmeye gayret etmeye devam ederlerse, bu 100'ler 200 olacaktır, 300 olacaktır, bin olacaktır. Benim milletimin huzuru, refahına kimse kastetmeye gayret etmesin. Biz milletimizin birliği için varız. Onun için ben şimdi size bir şey söyleyeceğim. Çünkü 7 Haziran'da bundan biraz üzülmüştük hatırlayın. Sonra 1 Kasım'da Bu telafi edildi ama şimdi diyorum ki hey Kars serhat şehri Kars hazır olun bir olacağız iri olacağız diri olacağız kardeş olacağız hep beraber Türkiye olacağız" dedi.

UÇAK MÜJDESİ

Erdoğan Kars'a yapılan THY seferlerinin ucuzlayacağı sözünü aldığını da söyledi. Uçak bileti fiyatlarından şikaye olduğunu belirten Erdoğan şöyle konuştu: "Şimdi ben otobüsten kente gelirken Vali bey kulağıma şöyle bir fısıldadı. Onun üzerine Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı na dedim ki 'Bak böyle böyle burada uçak fiyatları pahalıymış. Yaz kış bayağı değişiyormuş.' Bundan dolayı şu anda talepte artmış hele hele Sarıkamış bayağı hareketlenmiş. Şimdi bu şehitler diyarına 'Hadi bakalım' dedik. 'Artık fiyatları da şöyle bir gözden geçirerek indirin' dedik. Sağ olsun Başkan da 'Hemen ben yönetimi toplayacağım bunu gözden geçireceğiz ve bunun değerlendirmesini de inşallah yapacağız' dedi İnşallah biz de bunu takip edeceğiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)