E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTHY ihracata uçuyor---

THY ihracata uçuyor

THY ihracata uçuyor
27 Eylül 2018 - 09:29 borsagundem.com

2008'den beri zirvede olduğu Fortune 500 Türkiye sıralamasındaki liderliği bu yıl da bırakmayan THY, 8 milyar 50 milyon dolarlık hizmet ihracatı ile Türkiye’ye en fazla döviz kazandıran şirket oldu

Son 10 yılda yakaladığı yükseliş ile dünyanın en iyi havayolu şirketleri arasında yerini alan ve 122 ülkede uçtuğu 304 nokta ile yolcularına rakipsiz bir uçuş ağı sunan bayrak taşıyıcı, 2008 yılından beri zirvede olduğu Fortune 500 Türkiye sıralamasında bu yıl da Türkiye’nin ihracat şampiyonu oldu. THY, 8 milyar 50 milyon dolarlık hizmet ihracatı ile Türkiye’ye en fazla döviz kazandıran şirket oldu.

Türk Hava Yolları Genel Müdür (Mali) Yardımcısı Murat Şeker konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Yolcularımıza, Türk misafirperverliği ile sunduğumuz ayrıcalıklı uçuş deneyimi ve hedeflerimize yönelik attığımız adımlar sayesinde küresel sivil havacılık pazarındaki payımız gün geçtikçe artmaktadır. Markamız ürettiği değerler ile bugün, Türkiye’nin gelişimi, ihracatı ve marka bilinirliği açısından çok önemli bir yerde durmaktadır. Çalışmalarımızın böyle değerli ödüllere lâyık görülmesi, yeni hedeflerimize uçmaya hazırlanırken bizlere cesaret vermektedir. İstanbul Yeni Havalimanı ile birlikte daha büyük hayalleri gerçeğe dönüştüreceğiz.” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doholde ne oldu27 Eylül 2018 13:27

    aynı şey dohol de oldu. bir sürü avm si olan gyo lar defter değerinin 0.27 si ile işlem görüyorken, ekspertizin % 27 sine satılırken, doğan halka kapalı ortadoğu diye firmasındaki trump avm yi ekspertiz değerinden halka açık holdinge kakaladı. böyle ticaret olmaz. böyle borsa olmaz. küçük hissedarı göstere göstere soyuluyor..

  • FlyMeToTheMoon27 Eylül 2018 09:37

    Büyüksün THY, yaşa varol, tebrikler ...

  • oktay doğaner27 Eylül 2018 15:29

    katılmayanların yorumlarını bekliyoruz.