E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTHY, Hintli IndiGo ile anlaşma imzaladı---

THY, Hintli IndiGo ile anlaşma imzaladı

THY, Hintli IndiGo ile anlaşma imzaladı
21 Aralık 2018 - 15:18 borsagundem.com

Türk Hava Yolları, Hint menşeli IndiGo ile Kod Paylaşımı Anlaşmasına imza attı. IndiGo, Türkiye'ye sefer düzenleyecek ilk Hint menşeli taşıyıcı olacak

Türk Hava Yolları ( THY) InterGlobe Aviation (IndiGo) ile kod paylaşımı anlaşması imzaladığını duyurdu. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Hindistan'ın en büyük iç hat taşıyıcısı konumundaki IndiGo ile imzalanan anlaşmanın her iki hava yolunun iki ülke arası seferlerini ve öte noktalarını kapsayacağı belirtildi.

Açıklamada yer alan bilgiye göre; IndiGo, Türkiye'ye sefer düzenleyecek ilk Hint menşeli taşıyıcı olacak.

THY'den KAP'a yapılan açıklama şöyle:

Ortaklığımız ile Hindistan'ın en büyük iç hat taşıyıcısı olan InterGlobe Aviation Ltd.("IndiGo") arasında Kod Paylaşımı anlaşması imzalanmıştır. Gerekli tüm yönetim ve mevzuat onaylarının alınması akabinde etkinlik kazanacak olan Kod Paylaşımı anlaşması, her iki hava yolunun iki ülke arası seferlerini ve öte noktalarını kapsayacaktır. İlgili anlaşma, Türkiye'ye sefer düzenleyecek ilk Hint menşeli taşıyıcı olan IndiGo için ilk uluslararası Kod Paylaşımı anlaşması olması sebebiyle Ortaklığımız için ayrıca önem arz etmektedir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)