E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTHY Belavia ile anlaşma imzaladı---

THY Belavia ile anlaşma imzaladı

THY Belavia ile anlaşma imzaladı
02 Mayıs 2018 - 10:20 borsagundem.com

Türk Hava Yolları ve Belavia arasında ortak uçuş anlaşması imzalandı

Türk Hava Yolları, Belarus'un en büyük havayolu şirketi ve bayrak taşıyıcısı Belavia ile 1 Mayıs 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere kod paylaşımı anlaşması imzaladı.

Bu anlaşma ile Türk Hava Yolları ve Belavia, İstanbul - Minsk v.v. hattında karşılıklı olarak bir diğerinin seferine kendi uçuş kodunu koyabilecek. Kod paylaşımı anlaşmasıyla ilgili görüş beyan eden Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi "Belavia ile ortak uçuş partneri olmak bizim için memnuniyet verici. İnanıyoruz ki bu anlaşma, Belavia ile ilişkilerimize katma değer sağlayıp, ticari iş birliğimizi bir adım öteye taşıyacaktır. Anlaşmanın hayata geçirilmesi ile düzenlediğimiz ortak uçuşlar sayesinde yolcularımızın çok daha fazla uçuş alternatifinden faydalanmalarına olanak sağlayarak, uçuş konforlarını daha da artırmış olacağız." dedi.

Belavia Genel Müdürü Anatoly Gusarov ise "Minsk - İstanbul güzergâhı, Belavia Havayolları'nın büyüyen uçuş ağında en önemli hatlardan birini teşkil ediyor. Türk Hava Yolları ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, sadece Türkiye ve Belarus arasında değil, İstanbul ve Minsk ötesi seferlerle de talepte önemli bir artış sağlayacaktır.'' şeklinde görüş bildirdi.

Başlangıçta her iki havayolu, İstanbul - Minsk v.v. hattında karşılıklı olarak birbirlerinin seferlerine kendi kodlarını koyabilecekler. Önümüzdeki dönem geliştirilmesi hedeflenen anlaşma sayesinde, her iki havayolu şirketinin birbirini tamamlayan tarife yapısı ile yolcular bölgedeki bağlantı uçuşlardan rahatlıkla yararlanabilecekler.

Dünyanın sayıca en fazla ülke ve uluslararası noktasına uçan havayolu şirketi Türk Hava Yolları, 121 ülkede 300'den fazla yolcu ve kargo destinasyonuna sefer düzenlemekte. Belavia ise, Avrupa, Rusya
Federasyonu ve Orta Asya'da 50 destinasyona düzenlediği günlük seferlerle Minsk Havalimanı'ndan kısa ve uygun bağlantılar sağlamaktadır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)