E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTHY Amerika atağını Atlanta ile sürdürdü---

THY Amerika atağını Atlanta ile sürdürdü

THY Amerika atağını Atlanta ile sürdürdü
17 Mayıs 2016 - 06:21 borsagundem.com

Türk Hava Yolları (THY), yılda 102 milyonluk yolcu trafiğiyle dünyanın işlek havalimanı olan Atlanta Hartsfield Jackson Uluslararası Havalimanı’na İstanbul’dan direkt uçuş başlattı

ABD’nin Georgia eyaletinin başkenti olan Atlanta, THY’nin kıta genelindeki 15’inci, ABD’deki ise 9’uncu uçuş noktası oldu.

THY’nin dün başladığı Atlanta hattındaki uçuşlarını Boeing 777-300ER tipi uçaklarla, haftanın her günü yapacağı açıklandı.

Dünyada sayıca en fazla ülkeye sefer düzenleyen küresel havayolu olan THY, tranfer merkezi İstanbul üzerinden 100’den fazla ülkede yaklaşık 300 istasyona sefer düzenliyor. Ana merkezi Atalanta’da olan Coca Cola da Türk Hava Yolları’nın başlattığı ilk uçuş için bir jest yaptı. Kola şişelerinin üzerine Atlanta yazısı ile THY’nin Boeing 737 uçağının resmi konuldu. Şişeler, THY’nin büyük ilgi gören Istanbul Lounge özel salonunda yolculara dağıtıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)