E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTHY ABD’nin sembol yarışmasına sponsor olacak---

THY ABD’nin sembol yarışmasına sponsor olacak

THY ABD’nin sembol yarışmasına sponsor olacak
31 Ocak 2019 - 07:04 borsagundem.com

THY, ABD’nin en ünlü yarışmalarından biri olan, bu yıl 42’ncisi düzenlenecek 102 katlı Empire State Binası'na çıkma koşusunun da sponsoru olacak

CÖMERT YILDIZ - BORSAGUNDEM.COM

Borsagundem.com’un 13 Ocak’ta manşetten duyurduğu, "THY, Super Bowl finaline 3. kez damgasını vuracak mı?" haberinin ardından dün açıklama yapıldı ve Türk Hava Yolları, dünyanın en çok izlenen spor organizasyonlarından Super Bowl'da gösterilmek üzere THY kısa film hazırlattığını duyurdu. Borsagundem.com olarak THY hakkında önemli bir gelişmeyi daha sizlerle paylaşmak isteriz. THY, ABD’nin en ünlü yarışmalarından biri olan, bu yıl 42’ncisi düzenlenecek 102 katlı Empire State Binası'na çıkma koşusunun da sponsoru olacak. Empire State Realty Trust (ESRT) şirketinden yapılan açıklamada yarışma 24 Şubat’ta düzenlenecek.

86 katta 1576 merdiven

Toplam 250 atletin mücadele edeceği yarışma, ABD'nin en yüksek 5'inci yapısı olan Empire State Binası'nın giriş katından başlıyor ve atletler, 1.576 merdiven çıkarak 86'ıncı katta bulunan bitiş çizgisine ulaşmaya çalışıyor. Avustralyalı atlet Paul Crake 2003'te kaydettiği 9 dakika 33 saniyelik derecesiyle erkeklerde, Avusturyalı atlet Andrea Mayr de 2006'da kaydettiği 11 dakika 23 saniyelik derecesiyle kadınlarda rekorun bu yıl tazelenip tazelenmeyeceği ise bilinmiyor. Ziyaretçilerin Empire State Binası'nın girişinden asansörle 86'ıncı kata ulaşması 1 dakikalık bir zamanı alıyor. Dünyanın simge yapılarından biri olan, bir dönem en uzun gökdelen unvanını elinde bulunduran Empire State Building’in 75. katında da Türk Hava Yolları New York ofisi var. THY, geçen yıl da etkinliğe sponsor olmuştu. ESRT Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Anthony E. Malkin, “Her yıl Empire State Binası, dünyanın en seçkin sporcularına ve bu küresel ikonik yarış için kule kullanma meraklılarına ev sahipliği yapıyor” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)