E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarThodex’in kurucusu Fatih Özer, Türkiye'ye iade edilecek---

Thodex’in kurucusu Fatih Özer, Türkiye'ye iade edilecek

Thodex’in kurucusu Fatih Özer, Türkiye'ye iade edilecek
17 Kasım 2022 - 16:15 borsagundem.com

Arnavutluk Mahkemesi tarafından, kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in Türkiye’ye iadesine karar verildi.

Kripto para borsası Thodex üzerinden binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle yargılanan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in Arnavutluk’tan Türkiye’ye iadesine karar verildi.

30 AĞUSTOS’TA ARNAVUTLUK’TA YAKALANMIŞTI

Elbasan Başsavcılığı, tutukluluğu devam eden Özer’in Türkiye’ye iade edilmesini talep ediyor.

Kırmızı bültenle aranan Özer, 30 Ağustos’ta Arnavutluk’ta yakalanmıştı.

Elbasan Asliye Mahkemesi, 2 Eylül’de Özer hakkında tutukluluğun devamına karar vermişti. Bu karar, 14 Eylül’de Özer’in avukatlarınca temyize götürülmüştü. Dıraç Temyiz Mahkemesi ise 20 Eylül’de Özer’in tutukluluk kararını onaylamıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Arnavutluk’taki mahkeme sürecinin ardından Özer’in Türkiye’ye iade edileceğini açıklamıştı.

Thodex'in kurucusu Özer'in iadesiyle ilgili duruşma ertelendi

 

Thodex’in kurucusu Özer’in davası 10 Kasım'a kaldı

 

Thodex vurgununda yeni gelişme

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Thodex maduru23 Kasım 2022 12:18

    Geldi ama sorular hala cevapsız. Soylu ile çekilen foto . Milli piyangoda çekiliş günü görüntüleri arkasında kimler var.

  • Mucise Reis ;)18 Kasım 2022 08:22

    Gelen susuyor. inekbankçı ne oldu ? geldi alkışalr ıslaıklar tezauratlar... adam ne dedi? ortakalrı kim? neler yaptı? kımden destek buldu işler çevirdi ? çete başı dendı üst kadro ortay açıkmadı... seçim öncesi birileri bu kişiyide suçlu ilan edip tepe kadroyu gizlemek adına olayı çözmedi normal. bu işler böyle. suçlu bu olur diğerleri ortaya çıkmaz

  • manyak herif17 Kasım 2022 23:29

    bu yigit vurguncunun iade edilmesine karşıyım.zira gelir gene aynı şeyi yapar yurttaşlarımızı dolandırır.en iyi çözum gelmesin yeter...