E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTGS'ye SPK'dan şartlı onay---

TGS'ye SPK'dan şartlı onay

TGS'ye SPK'dan şartlı onay
15 Ekim 2015 - 21:15 borsagundem.com

SPK Haftalık Bülteni'nde TGS Dış Ticaret'in borçlanma aracı ihracına ilişkin Kurul şartlar belirledi

SPK Haftalık Bülteni yayımlandı. Bültene göre, TGS Dış Ticaret A.Ş.'nin 100 milyon TL nominal değerli borçlanma aracına ilişkin Kurul şartlar koştu. 

İŞTE SPK'NIN TGS DIŞ TİCARET'E SUNDUĞU ŞARTLAR:

TGS Dış Ticaret A.Ş. (Şirket) tarafından yurtiçinde Türk Lirası cinsinden, farklı tür ve vadelerde, bir veya birden fazla seferde nitelikli yatırımcılara satış yoluyla ihraç edilmesi planlanan toplam 100.000.000 TL nominal değerli borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesinin Kurulumuzca onaylanması talebine ilişkin olarak;

a) İhraç edilecek borçlanma araçlarının tamamına ilişkin ödeme yükümlülükleri için yurtiçinde yerleşik bir banka tarafından garanti verilmesi veya,
b) İhraç belgesinin Şirkete teslimi öncesinde kolektif yatırım kuruluşları ve emeklilik yatırım fonları hariç olmak üzere ihraç edilecek borçlanma araçlarının Kurulumuza isimleri bildirilecek gerçek ve/veya tüzel kişi yatırımcılara tahsisli olarak satılması ve borçlanma aracı ihracına ilişkin yetkili organ kararının tahsisli satış yöntemini de içerecek şekilde yeniden alınması ve söz konusu kararın Kurulumuza iletilmesi, suretiyle azami 100.000.000 TL ihraç tavanına kadar ihraç belgesinin Kurulumuzca onaylanmasına karar verilmiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 90,60
En Yüksek: 94,60
En Düşük: 83,20
Değişim 4,62 %
FK: 57,56
PD / DD: 10,85
İşlem Hacmi 32.614.645
Toplam Adet: 378.870
Ağırlıklı Ort.: 86,53
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)