E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTGB, ABD askerlerinin başına çuval geçirdiklerini duyurdu---

TGB, ABD askerlerinin başına çuval geçirdiklerini duyurdu

TGB, ABD askerlerinin başına çuval geçirdiklerini duyurdu
02 Kasım 2021 - 19:24 borsagundem.com

Türkiye Gençlik Birliği (TGB), "ABD'nin kaos planlarına, Amerika'nın taşeronları FETÖ ve PKK'ya, Türkiye'yi kuşatmak isteyen üslerine, on düvele karşı, mazlum milletlerin katili, yenilen ABD'ye bir kez daha çuvalımızı geçirdik" açıklaması yaptı

ABD Donanması'na ait 'USS Mount Whitney' isimli savaş gemisinin Sarayburnu Limanı'na demirlemesinin ardından Türkiye Gençlik Birliği, bugün sosyal medyada yaptığı paylaşımla Sarayburnu'nda Amerikan askerlerinin başına çuval geçirdiklerini duyurdu ve o anın görüntülerini yayınladı.

Abd Donanması'na ait LCC-20 borda numaralı 'USS Mount Whitney' adlı amfibi komuta kontrol gemisi dün akşam saatlerinde Sarayburnu Limanı'na demirledi. İstanbul'da üç gün kalacak olan gemi, daha sonra tatbikat için Karadeniz'e açılacak.

"AMERİKAN ASKERLERİNİN BAŞINA ÇUVAL GEÇİRDİK"

Sosyal medya hesaplarından bugün bir paylaşımda bulunan Türkiye Gençlik Birliği, Sarayburnu'nda Amerikan askerlerinin başına çuval geçirdiklerini duyurdu. Söz konusu paylaşıma "Sarayburnu'nda Amerikan askerlerinin başına çuval geçirdik!" notu düşüldü.

Türkiye Gençlik Birliği, Saraybosna'da Amerikan askerlerinin başına çuval geçirdi

Bir sonraki paylaşımda o ana ait görüntüleri de paylaşan TGB, "ABD'nin kaos planlarına, Amerika'nın taşeronları FETÖ ve PKK'ya, Türkiye'yi kuşatmak isteyen üslerine, On düvele karşı, Mazlum milletlerin katili, yenilen ABD'ye bir kez daha, ÇUVALIMIZI GEÇİRDİK.!" ifadelerini kullandı.

Türkiye Gençlik Birliği, Saraybosna'da Amerikan askerlerinin başına çuval geçirdi

Daha önce 2014 yılında da yine Sarayburnu'nda benzer bir eyleme imza atan TGB üyeleri, Karadeniz'de yapılan NATO tatbikatından dönen USS ROSS (DDG71) adlı gemide görevli askerlere yanaştı ve "Yankee Go Home" ve "Kahrolsun Amerikan emperyalizmi" gibi sloganlar attı. Ardından da askerlerin başlarına çuval geçirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Biri genç mi dedi02 Kasım 2021 23:43

    ABD askeri seni bir öper ki gençliğin elden gider, bırakın çorap çuval geçirmeyi ülkenize daha faydalı işler yapın,

  • Ahmet sağlam 02 Kasım 2021 21:56

    Selçuk Bayraktar ve onun gibi akıllı gençlerimiz telnoloji ile mat ederken.Bunlar gibi sürüsüne bereket ülkemizde zebilce olan IQ seviyesi donunun altında kalmış gençler siz bu seviye ile o çuvalı anca kendiniz gibi figüranlara geçirirsiniz.çuval geçirmişmiş .

  • Aktrol02 Kasım 2021 21:41

     :D  Bugün ABD green card sana çöpçü lazım 3 bin usd maaş, koşa koşa uşak olmaya gidersiniz.  

  • Serkan02 Kasım 2021 20:58

    İYİ aferin otur 0... işsizlik başa bela🤦‍♂️

  • bir dost02 Kasım 2021 20:54

    abd karşılık verme cesaretinde bile bulunamadı..........

  • Mucise Reis ;)02 Kasım 2021 20:34

    Adamlar topraklarına gelmiş. topraklarına gemilerini limanına demirlemiş. Askerler ceplerinde usd ler... aramlar  100 usd bozuyor, oluyor  bin tl :D sonra taa yıllar önce olan askeri çatışma durumunda elleri bağlanan, başına çuval geçirilen askerlerimiz. o dönemlerde sessiz kalan yöneticiler... Şimdi gelmiş, ABd askerine  çuval geçirdik. :D ne alaka ne mayadonoz. yıl 2022 ye geliyor yani... Geçin bu boş işleri... Adamlar bilezik geçirmiş altın hemde : )) çuval elde geziyorlar :D

  • Mg02 Kasım 2021 20:25

    Bırakın bu tirişkadan haberleri, gidin ABD askerine çuval geçirin millet alkışlasın

  • Taki02 Kasım 2021 20:19

    Daha önce de yaptınız, ne değişti? Amerikan emperyalizmi acımasızca dünyayı sarmış durumda.

  • BİLİRKİŞİ 02 Kasım 2021 20:07

    Alkışlıyorum

  • Berber Bekri 02 Kasım 2021 19:56

    Utanma da yok bunlarda kendileri yazıp kendileri oynuyor1-askerin yüzünü göstereceksin 2-adını yayınlanacaksın 3- Sonrası ne oldu çuvalı çıkardınız mı yoksa hapse mi attınız 4-Bu yalan adamı sEVtirir...

  • DAYANIKLI02 Kasım 2021 19:53

    Adam bunlar,düşmanı heryerden kovmak lazım