E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF'den Burak Elmas'a yanıt---

TFF'den Burak Elmas'a yanıt

TFF'den Burak Elmas'a yanıt
27 Mart 2022 - 20:47 borsagundem.com

TFF, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın "TFF ile yapılan toplantıda masaya yumruğumu vurdum" açıklamasına yanıt verdi. Federasyon'dan yapılan açıklamada "Sayın Elmas'ın bahsettiği diyaloglar da hayal ürünüdür" denildi


TFF, Burak Elmas'ın Galatasaray genel kurulunda dün yaptığı açıklamalara yanıt verdi. Federasyon'un resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Burak Elmas'ın, 2021 Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, üyelerin eleştirilerine yanıt verdiği konuşmasında, Federasyonumuzu ziyaretine ilişkin olarak açıklamaları olmuştur.

Sayın Elmas'ın Federasyonumuzla ilgili daha önce gündeme getirdiği iddiaları gibi, 'masaya yumruk vurma' ve bahsettiği diyaloglar da hayal ürünüdür.

TFF Başkanı'nın odasında, kurumlara yakışır şekilde ve son derece nezaket ölçülerinde geçen görüşmeyle ilgili, sürekli "Yer yerinden oynar" yaklaşımıyla hareket edilerek, Federasyonumuzun zan altında bırakılma ve yıpratılmaya çalışma çabalarını kabul etmemiz mümkün değildir.

Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarız.

Türkiye Futbol Federasyonu

Burak Elmas ne demişti?

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Genel Kurul'da şu ifadeleri kullanmıştı: "Federasyon ile görüştükten sonra 'Anlatırsam yer yerinden oynar' sözünü niye dediğimi biliyor musunuz? Hocama iki maç daha az ceza versinler diye. Federasyon Başkanın odasında hocama laf edildiği zaman masaya yumruk vurdum."

Burak Elmas ve yönetimi ibra edilmedi

 

G.Saray Başkanı Elmas: Florya'dan taşınacağız banka borçlarını 3 yıl içinde ödeyeceğiz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)