E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF'den bir açıklama daha: 12 Haziran kararı şimdilik kaydıyla alındı---

TFF'den bir açıklama daha: 12 Haziran kararı şimdilik kaydıyla alındı

TFF'den bir açıklama daha: 12 Haziran kararı şimdilik kaydıyla alındı
15 Mayıs 2020 - 16:29 borsagundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu, liglerin 12 Haziran'da başlamasıyla ilgili kararın şimdilik kaydıyla alındığını ve kendileri için önceliğin sağlık olduğunu bildirdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), liglerin 12 Haziran'da başlamasıyla ilgili kararın şimdilik kaydıyla alındığını ve kendileri için önceliğin sağlık olduğunu belirtti.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, kamuoyunda liglerin başlama kararının tek taraflı alındığına ilişkin yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.

Bu konuda kamuoyunda çıkan haberlerin art niyetle yapıldığının aktarıldığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"TFF'nin en önemli önceliği sağlıktır ve 12 Haziran kararı şimdilik kaydıyla ve UEFA'nın Avrupa kupaları takvimi nedeniyle alınmıştır. Kaldı ki müsabakalara dönüş için alternatifli 7 planımız olduğu defalarca kamuoyuna duyurulmuştur."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah16 Mayıs 2020 20:37

    Yazdığın cevaba bak pes doğrusu. ASELSAN bilim insanları var. Ayrıca ABD de tıpta en iyi doktorlar bilim insanları Türkler.Sen iyi eğitim alırsan matematikte başarılı olursun çalıştığın sektörde. Fakat spor farklı yetenek gerekir. Yetenek yoksa sporcu olamazsın. İstediğin kadar eğitim al olmaz. Fakat sağlıklı yaşarsın daha geç hasta olursun en basiti yürüyüş yapmak. 

  • Emrah15 Mayıs 2020 23:57

    Aynen öncelik sağlık.Katılıyorum acele etmeye gerek yok.O sporcular kolay yetişmiyor onları korumakta Türkiye futbol federasyonun görevidir.

  • Habire üreyen16 Mayıs 2020 10:36

    Futbolcu yetişse nolur yetişmese nolur gereksiz iş, gereksiz insanlar. Bize mucit, ilim adamı , üreten adam lazım.