E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF ve 5 kulüpten Fenerbahçe'ye ziyaret---

TFF ve 5 kulüpten Fenerbahçe'ye ziyaret

TFF ve 5 kulüpten Fenerbahçe'ye ziyaret
06 Nisan 2015 - 21:18 borsagundem.com

TFF Başkanı Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Gümüşdağ ve bazı kulüplerin başkanları, Fenerbahçe'ye ziyarette bulundu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe Kulübü'ne "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

Yıldırım ve Gümüşdağ, Fenerbahçe Futbol Takımı'na yönelik silahlı saldırının ardından gelişmeleri değerlendirmek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımıyla Riva'da düzenlenen toplantının ardından Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan sarı-lacivertli kulübe geldi.

Heyette, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'nun yanı sıra Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan da yer aldı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, ziyaretlerine gelen heyeti kulübün kapısında karşılayıp, yönetim kurulu toplantı salonunda kabul etti.

Heyet, ziyaretin ardında açıklama yapmadan kulüpten ayrıldı.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, gazetecilerin soruları üzerine silahlı saldırı olayını değerlendirerek, "Bu olay çok farklı bir olay. 4 Nisan'ı iyi okumak lazım. 4 Nisan 2015 çok farklı. Amatör ise farklı, profesyonel bir saldırıysa farklı. Bu hiç yaşanmamış. Çok aklıselim düşünmek lazım. Duygusal tepki vereceğine aklımızı kullanmamız lazım. Çok ucuz atlatılmış bir vaka. Vahim sonuçlar doğurabilirdi. Ülke adına rezil olacaktık. Çok geri gidecektik" diye konuştu.

Süper Lig'e verilen 1 haftalık erteleme kararının, yaşanan olaya karşı bir duruş ve tepki olduğunu dile getiren Kalkavan, "İnsanlar biraz 'ne oluyor?' diye kendilerine gelsin. Artık her yöneticimizin her aklına geleni söylememesi lazım. Çünkü kanaat önderliği yapıyoruz, çok dikkatli olmamız lazım. Yönlendirirken pozitif yönlendirmek lazım" ifadelerini kullandı.

Yanlışları düzeltmek adına herkesin kendi adına yapabileceği şeyler olduğunu anlatan Kalkavan, şunları kaydetti:

"Herkesin yapacağı şeyler var. Farklı bir boyuta gitti olay. Bireyselden çıktı. Bundan sonra çok daha aklımızı kullanmamız lazım. Görev yöneticilere düşüyor, ciddi sorumlulukları var. İnsanların biraz daha diline sahip olmaları lazım. Dışarıda çok kolay yönlendirilebilecek insanlar var. Haklı da olsanız, her doğru zamanında söylenmediği zaman doğru olmuyor. Futbol yeni bir ivme kazandı yeni bir problemle karşı karşıyayız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)