E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF binasına saldırı---

TFF binasına saldırı

TFF binasına saldırı
13 Ekim 2013 - 15:59 borsagundem.com

TFF binası önünde toplanan Trabzonsporlu taraftarlar, binaya taş atmaya başladı. Polis müdahale için hazırlık yapıyor

Trabzonspor taraftarı, 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupası için Türkiye Futbol Federasyonu binasına yürüdü.
Yaklaşık 5 bin kişilk Trabzonsporlu taraftar İstinye Park'tan başladıkları yürüyüş Türkiye Futbol Federasyonu binasına kadar sürdü.

Normalde federasyon binası önündeki parka polis kordonu eşliğinde girilecekti fakat, önlem yetersiz olduğu için güvenlik zaafiyetinden faydalanan taraftarlar federasyon binasına çok yaklaştı. Bina önünde toplandıktan sonra taraftar gruplarından Gurbetçi Gençler grubunun  basın sözcüsü Tuncay çeliköz burda kısa bir açıklama yaptı.

Ardından grup halinde slogan atan taraftarlar önce binayı taş yağmuruna tuttu, taşlardan Spordan Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı da nasibini aldı.
Bir grup taraftar da Türkiye Futbol Federasyonu bayrakları indirerek yerine Trabzonspor bayraklarını astı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vay AĞAM ĞAŞAM.13 Ekim 2013 17:59

    Bırakınlan bu şamatayı KÜRT AÇILIMINA sesiniz çıkmaz ama şampiyonluk elden gitimiş miş onamı bahane arıyorsunuz önce kalkında ülkenize sahipçıkın itin köpeğin dolduruşunada gelmeyin zaten siyasetide SPORUN içine soktularya daha ne bekleyeceksiniz.önce adam olmayı öğrenelim bizim karadeniz liliğimizi kimse tartışmasın ama damgibi adam olursak.kürtlere gelince bu ülkede herkes ezildi ve bunlarıdayapanlar sadece ZENGİNLER buyüzden kise demesinki işte en kötü işleri bilere yaptırdılar en ezik işleri bizlere yaptırdılar kimse kimseye zorlan iş yaptırtmadı bu ülkede işe vede paraya ihtiyacı olan herkes ezilerek çalıştı bakın milyonlarca kürt emeklisivar eğer ayrıcalık olsaydı onların hiçbiri emekli bile olamazlardı.düşünürken böyle düşünmeniz tavsiye ederim.iyi BAYRAMLAR HEPİNİZE.

  • metin13 Ekim 2013 16:53

    artik tff namuslu idareciler lazim zamani geldi yoksa durum kötüye gidiyor adale adalet binker adalet