E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe üyeliğinden istifa etti---

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe üyeliğinden istifa etti

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe üyeliğinden istifa etti
17 Haziran 2020 - 15:22 borsagundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe üyeliğinden istifa etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe üyeliğinden istifa etti.

Fenerbahçe yönetimi, kulüpte uzun yıllar görev yapan Nihat Özdemir'in disipline sevk edildiği yazılı mektup bugün TFF Başkanı'na ulaştı.

Özdemir, Hürriyet'in haberine göre mektubun kendisine ulaşmasının ardından sarı lacivertli kulüp üyeliğinden istifa ettiğini bildirdi.

NİHAT ÖZDEMİR İLE FENERBAHÇE ARASINDA NE OLMUŞTU?

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Instagram'da katıldığı bir canlı yayında 'Türk futbolunda 9 yıldır şike tartışması yok' şeklinde bir cümle kullanmış ve bu söz sarı lacivertli camiada tartışmalara neden olmuştu.

Fenerbahçe Kulübü, ertesi gün resmi siteden Nihat Özdemir'i hedef alan çok sert bir açıklama yayınlamış, aynı gün içerisinde Fenerbahçe Başkan Vekili Semiz Özsoy ve akşamında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulüp televizyonunda Nihat Özdemir ile ilgili sert açıklamalarda bulunmuştu.

Semih Özsoy ve Ali Koç'un açıklamalarında Nihat Özdemir'in kulüp üyeliği ile ilgili disiplin süreci başlatabileceklerini söylediler.

AÇIKLAMA FARKLI YERE ÇEKİLDİ

Özsoy'un açıklamasının ardından Nihat Özdemir, TFF resmi sitesinden Özsoy'a ve Fenerbahçe'ye yanıt vermişti. Bu olayların ardından TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ile mektuplaşmış ve açıklamalarının farklı yerlere çekildiğini söylemişti.

Fenerbahçe cephesinden yapılan açıklamalarda Nihat Özdemir'in üyelikten ihracıyla ilgili disiplin kuruluna verileceği ifade edilmişti.

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir17 Haziran 2020 21:05

    Hepimiz şu hayata gelip belli bir süre yaşayıp gidiyoruz onurlu bir yaşam sürmenin tarifsiz huzuru dünyanın bütün maddi zenginlik ve makamlarına değer  tabi bu bir seçim herkes bu erdemli seçimi yapacak kadar cesaretli olamayabiliyor hatta onlar için diğer seçim aptallık bile olabiliyor ama aslında onlar BİLMİYORLAR

  • Gökhan17 Haziran 2020 19:10

    Hainsin... ve daha fazlası...

  • ergn17 Haziran 2020 16:33

    Tüpçüden sonra Türk futbolunun bu da başına bela olacak,fener'e olduğu gibi...Birilerinin yalakası olunca böyle yerlere gelmek zor değil.Fenerde kalsaydın bari be mübarek...! 

  • Mokie Sokie17 Haziran 2020 16:13

    Hangisi tatlı iş ise onu tercih etmiş...Genelde tercihler niyeti maksadı ve kalitesini ortaya koyar kişinin.... :( 

  • aaaa17 Haziran 2020 15:40

    Fenerbahçede kalsaydı da Tff den istifa etseyde daha süper olurdu

  • kamil17 Haziran 2020 15:28

    Fenerbahçe' nin aleyhine çalışıp duruyordu. İstifa etmesi isabet oldu.