E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTevez: Arabam yüzünden herkes benimle dalga geçti---

Tevez: Arabam yüzünden herkes benimle dalga geçti

Tevez: Arabam yüzünden herkes benimle dalga geçti
09 Aralık 2019 - 16:24 borsagundem.com

Arjantin futbolunun efsane isimlerinden biri olan Carlos Tevez, katıldığı televizyon programında Manchester United forması giydiği dönemde yaşadığı ilginç anıyı seyircilerle paylaştı.

Ünlü futbolcu Carlos Tevez ESPN kanalına ilginç açıklamalarda bulundu. 2007-2009 yılları arasında Manchester United’da forma giyen Arjantinli oyuncu, ilk günlerinde takım arkadaşlarının arabası yüzünden kendisiyle dalga geçtiğini anlattı.

“İdmana herkes ya Ferrari ya da Lamborghini ile geliyordu. En kötü oyuncunun bile Ferrarisi vardı. Kulübün verdiği gayet lüks araç ile idmana geldim ve herkes benimle alay etti. Bunu Wayne Rooney’ye anlattım, çılgın bir insan olduğu için bana Lamborghini’sinin anahtarını verdi.”

Tevez uzun süre Rooney’nin aracıyla Manchester’da dolaştığını ifade etti. “Onunla kendimi çok özdeşleştiriyorum o da Liverpool’un fakir bir mahallesinden geliyordu. Her top için son topmuş gibi savaşırdı, aynı benim gibi.”

İkili 2008’de Şampiyonlar Ligi’ni kazanırken, 2 yıl üst üste Premier Lig’de şampiyonluk yaşadı.

Juventus gibi devlerin tekliflerini reddeden 35 yaşındaki golcü şimdi ilk takımı Boca Juniors’ta forma giyiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EMMİ10 Aralık 2019 01:01

    karektersiz lermiş.araba değilmi sonuçta kulüp lüks araç vermiş ama adamlar egolu

  • Emrah13 Aralık 2019 00:27

    Siz şimdi 12 ay gibi kısa zamanda 10 milyon avro kazanıp kulüp arabasını kullanırsınız tuhaf olur arkadaşlarının yaptıkları da yanlış Carlos Tevez dalga geçmeleri olmamış orada haklısınız.