E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarTether CTO'sundan önemli açıklama---

Tether CTO'sundan önemli açıklama

Tether CTO'sundan önemli açıklama
12 Mayıs 2022 - 13:49 borsagundem.com

Terra’nın yaşadığı düşüş sonrası endişelerin arttığı kripto para piyasasında, Tether'in de bir doların altında işlem görmesi sonrası şirketin CTO'sundan açıklama geldi.

Kripto para birimleri TerraUSD sabit coinin çöküşünün birçok popüler dijital tokenda kaçışı tetiklemesi nedeniyle düşüşünü sürdürdü.

Bitcoin öncülüğünde diğer kripto para ve coinlerde düşüş etkisini sürdürürken, gözler diğer sabit coinlerde. 

En büyük sabitkoin olan ve bir doların altında işlem görmeye başlayan Tether’den kripto piyasasında oluşan endişeleri gidermek amacıyla açıklama geldi.

Tether CTO’su (Chief Technology Officer) Paolo Ardoino Twitter’dan yaptığı açıklamada yatırımcıların koini 1 dolar karşılığında satmaya devam edebileceklerini belirtti. Sabit koin gün içinde 94,55 cent’e kadar gerilemiş ve sonrasında 99 doların hemen altına yükselmişti.

Bloomberght'de yer alan haberde, Mudrex CEO’su Edul Patel “UST sabitkoininin çöküşü kripto piyasalarını büyük ölçüde etkiledi. Bitcoin geçmişteki düşüşlerde kısa sürede toparlasa da bu sefer daha fazla düşebilir” değerlendirmesini yaptı.

Kripto paralarda kayıplar artıyor

 

AVAX'a Luna darbesi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)12 Mayıs 2022 15:56

    luna nın ust si baya düştü. şok baskıyı kaldıramadı. luna avaxı btc yi sattı karşılık yapmaya çalıştı ama nafile.. sonrasında bazı aracı kurumlarda long  short işleme oynayınca bazı babalar, listelerden kaldırıp dondurdular buyuk firmalar . şuan denge bulması lazım. dengede tutunup karşılaması lazım. bu olayda ciddi vurgun yıyende oldu malum. koskoca kurumsal bu sistem ile usd ye donsede pğarası yuzde 50 eksilerde yarı yarıya kayıpla işlem etti. korkudan kaçıncada sistem patlıyor diye zararına terk ettı platformu.. o bakımdan buyuk sıkıntılar yaşandı. btc lık durum yok aslında. btc yı usd ye bağlayan luna nın sisteminden sorun oluştu. şimdi denetım  kurallar, vb gelebilir dunya devletlerınden yada kurumsallar bu durum karşısında btc işlerine soğuya bılır kısa orta vade... şuan  luna olayınını çözerse bir değerlendirme o zaman netleşme olacak gibi duruyor.