E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTestler açıklandı mı? Terim ve Albayrak'ın son durumu ne---

Testler açıklandı mı? Terim ve Albayrak'ın son durumu ne

Testler açıklandı mı? Terim ve Albayrak'ın son durumu ne
29 Mart 2020 - 22:36 borsagundem.com

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tunç Üner, Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim'in son testlerinin negatif çıktığını ve yakında taburcu edileceklerini açıkladı. Buse Terim ve Albayrak ise testlerin henüz sonuçlanmadığını bildirdi

Başta Galatasaray taraftarları olmak üzere Türkiye'de herkes, korona virüs teşhisiyle hastanede tedavi gören Fatih Terim ve Abdürrahim Albayrak'tan müjdeli haber bekliyor. İlk testlerinin pozitif çıkmasının ardından tedavi altına alınan Terim ve Albayrak hakkında ilginç haberler gelmeye başladı. 

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Tunç Üner, sosyal medya hesabından akşam saatlerinde yaptğı açıklamada Abdurrahim Albayrak ile Fatih Terim'e yapılan son korona virüs testlerinin negatif çıktığını açıkladı. Üner, Terim ve Albayrak'a yakında taburcu olacaklarını söyledi.

Camia bu güzel haberle sevinirken Albayrak'tan ve Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı'dan açıklamalar geldi. 

Buse Terim Bahçekapılı, "Babamın yeni yapılan test sonuçları henüz gelmedi, ve testi henüz sonuçlanmadı. Bu haber şu an için doğru değil. Hala hastanede tedavisine devam ediliyor" ifadesini kullandı. 

ALBAYRAK DA AÇIKLADI

Korona virüs testi pozitif çıktıktan sonra hastanede tedavisi süren Albayrak, sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

İkinci testin sonucunun henüz belli olmadığını belirten Albayrak, "Son yapılan test sonuçlarım henüz gelmemiştir. Gelir gelmez herkesi bilgilendireceğim. Tekrar hepinize çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak bugün yaptığı açıklamada, son testinin negatif çıktığını ve iyileştiğini bildirmişti. 

Hikmet Albayrak koronavirüsü yendi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)