E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTesla hisseleri şaha kalktı---

Tesla hisseleri şaha kalktı

Tesla hisseleri şaha kalktı
22 Ocak 2020 - 11:07 borsagundem.com

Elektrikli otomotiv devi Tesla, hisseleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Uzman değerlendirmelerine göre Tesla'daki bu yükseliş otomotiv ve endüstri sektörlerinde daha önce görülmemiş bir durum.

Elektrikli otomotiv devi Tesla’nın yatırımcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Tesla salı günü analislerin değerlendirmesine göre “aşırı derecede olağandışı.”

Tesla hisseleri piyasalarda %6'dan fazla yükseldi ve 545,90 dolara kadar yükseldi. Hisseler önceki üç seansta düşmüştü. Tesla hisselerinin altı ayda ikiye katlanıp haziran ayındaki bu yana %190 değer kazandırarak birçok yatırımcıyı şaşırttı.

Bernstein analisti Toni Sacconaghi Tesla’nın hisselerinin nötr eş değeri olduğunu belirtirken geçmiş 40 yılda benze büyük çaplı hareketlerin meydana geldiğini söyledi.. Bu gibi hisse yükselişlerinin daha önce görüldüğünü söyleyen Saccanaghi “otomotiv ve endüstriyel sektörler içinse olağanüstü derecede alışılmadık” olduğunu belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)