E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTeselliye giderken bakan oldu---

Teselliye giderken bakan oldu

Teselliye giderken bakan oldu
27 Aralık 2013 - 08:00 borsagundem.com

Yeni AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, arkadaşı Egemen Bağış'ı teselliye giderken radyodan Bakan olduğunu öğrendi

Adı yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna karıştığı için istifası istendiği iddia edilen AB Bakanı Egemen Bağış'ın durumu başkent kulislerinde birçok başka iddiayı beraberinde getirdi.

Taraf;'ta yer alan habere göre, Egemen Bağış, geç saatlerde açıklanan yeni kabinede koltuğunu Mevlüt Çavuşoğlu'na kaptırmaktan kurtulamadı. Kulislerde, Bağış'ın istifa etmesi istenen isimler arasında bulunmasına karşın direndiği konuşulurken bir başka iddia da Çankaya Köşkü ile ilgili yayıldı. Erdoğan'ın Köşk'e çıkardığı kabine listesinde Bağış'ın isminin bulunduğu ancak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından veto edildiği iddia edildi. .

Mevlüt Çavuşoğlu'nun AB Bakanlığı ise oldukça ilginç bir tesadüfe sahne oldu. Çavuşoğlu, AB Bakanı olduğunu rüşvet operasyonunda adı geçtiği için oldukça sıkıntılı anlar geçiren ve morali bozuk olduğu bilinen yakın arkadaşı Egemen Bağış'ı teselliye giderken öğrendi. Yolda dinlediği radyodan bakan olduğunu öğrenen Çavuşoğlu, yine de Bağış'la buluşarak bir süre sohbet etti.

ROMANTİK VEDA

Egemen Bağış'ın vedası da oldukça romantik ve anlamlı oldu. Twitter 'daki hesabından Başbakan'la Boğaz’da martıların uçuştuğu yakın fotoğrafı paylaşan Bağış altına da şunları yazdı: "Makamlar geçici, dava esastır. Millete hizmette makam farkı olmadın Başbakanımıza yol arkadaşlığı yapmak onurdur."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)