E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTerzi: Erbakan ilk seçimde cumhurbaşkanı olacak---

Terzi: Erbakan ilk seçimde cumhurbaşkanı olacak

Terzi: Erbakan ilk seçimde cumhurbaşkanı olacak
23 Eylül 2019 - 14:29 borsagundem.com

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Terzi, Genel Başkan Fatih Erbakan'ın ilk seçimde cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı ve bu makama seçileceğini savundu.

Sözcü gazetesinden Yavuz Alatan'ın haberine göre, Yeniden Refah Partisi il divanı toplantısında konuşan Terzi, MHP'nin tabanını İYİ Parti'ye kaptırdığını, İYİ Parti'nin ise il ve ilçe teşkilatlarının ortada olmadığını öne sürdü.

 Terzi, "Halkımız gittiği her yerde bu genç ve dinamik lideri bağrına basıyor. Göreceksiniz ilk seçimde Erbakan cumhurbaşkanı olacak" diye konuştu. 

"Bugün AK Parti'de siyaset yapan pek çok kişi 'Tayyip Bey İstanbul seçimleri için meydana inmemiş olsaydı 800 bin fark yemezdik' diyor. Erdoğan'ın liderliği parti içerisinde ciddi olarak sorgulanır hale geldi” dedi ve şöyle devam etti:

"CHP’liler de, Kılıçdaroğlu’nun susmasının kendileri için daha kazançlı olduğunu ifade ediyorlar. Mevcut siyasi partilerin tamamının liderleri siyasi ömrünü tamamladı. Gelecek vaat eden ve halkın umut bağladığı tek kişi Fatih Erbakan."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Arda25 Eylül 2019 13:54

    Fatih erbakan bi sonraki secimde cumhurbaşkanı olsun sonraki secime aday olacagim is genc olmaktaysa ben ondan daha gencim

  • Hasan Çelik24 Eylül 2019 00:46

    Kazanıp kazanmamak Allah'ın takdiri ama doğru yolda olmak önemli olan olan Fatih Erbakan ve ekibi dogru yolda Fatih beyin son derece doğru tespitleri ve projeleri var yapıcı bir muhalefet anlayışı ve siyasi nezaketle çalışmalarını sürdürüyor ama medya ambargosu nedeni ile bunlar malesef medyada yeterli derecede yer bulmuyor özetle "yaklaşıyor yaklaşmakta olan"

  • ERSAN23 Eylül 2019 17:47

    BIRSEN EKSIKTIN .SENDE TRENE BIN GECKALMA

  • Kenan Kolkar23 Eylül 2019 15:08

    bu nasıl olacak bizlerin oyu olmaz ise.ha aklıma geldi temel karamollaoğlu nu devirip SP başına gececek olmasını cumhurbaşkanlığı olarak görüyorlar galiba.olabilir.senin ne özelliğin var.babanın malları yüzünden kızkardeşlerini mahkemeye verdiler sene.sen cumhurbaşkanı olur isen bu ülkenin vay haline vay.

  • enayi23 Eylül 2019 15:04

    vallahi uyanmaya başladık biz galiba tahminen ilişki tavuk ambar ilişkisi galiba

  • :))))))))23 Eylül 2019 15:04

    :)))))))))

  • ali23 Eylül 2019 14:51

    ALLAH AKIL FİKİR VERSİN,,,...SAYGI DUYMAKTAN BAŞKA  NE DİYEBİLİRİKMKİ