E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTeröristlerin hedefi finans merkeziydi---

Teröristlerin hedefi finans merkeziydi

Teröristlerin hedefi finans merkeziydi
18 Kasım 2015 - 12:48 borsagundem.com

​Paris'teki operasyonda ele geçirilen teröristlerin finans merkezine saldırı planlandığı iddia edildi

Fransa'nın başkenti Paris'i kana bulayan terör saldırılarından beş gün sonra polis, saldırının faillerini yakalamak için Paris'in kuzey banliyösü Saint Denis'de operasyon başlattı. 
Bir binada kıstırılan teröristlerin, Paris'in finans merkezi La Defense'a yönelik saldırı planladığı idida edildi. Teröristlerin La Defense'a saldırı planlanı içerisinde oldukları belirtildi. Soruşturma kaynaklarının' "Yeni bir ekip La Defense saldırı planlıyordu." ifadelerine yer verildi.
Operasyonda 2 şüpheli ölü ele geçirilirken, 7 kişi de gözaltına alınmıştı. Fransız haber kanalı İTele de gözaltına alınanlardan 3'ünün terörist olduğunu 5 kişinin de şüphe nedeniyle gözaltına alındığını duyurdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş18 Kasım 2015 15:13

    Fransa pkk ile yıllardır can ciğer kuzu sarması ! Önce kendi duruşunu düzeltmeli , sonra sağa sola saldırsın ... Utanmazlığın bu kadarı da fazla artık. Şimdi beslediği o teröristler elinde patladı ...

  • kınıyorum18 Kasım 2015 14:25

    kendi teröristleri yani kendilerinin bizler için beslediği teröristler iyi onlara saldıran teröristler kötü! bu iki yüzlülüğü kınıyorum! ayrıca bir başka konu hadi siz de katil hükümet diye bağırsanıza!? yada oradaki hükümet karşıtları neden bağıramıyorlar katil hükümet bunu hükümet yaptı diye! buradaki işid teröristi ile oradaki arasında ne fark var? teröristliği burada yaptı gidip aynını orada yaptı! içimizdeki hainler size sesleniyorum terörizm her yerde aynıdır önemli olan teröre karşı tek vucut olabilmek bunu herkes yaparken bizim buradaki hainler oy devşirmek milleti devlete düşman etmek adına hükümeti devleti katil yaptılar! yazıklar olsun içimizdeki hainlere! bakın da fransanın halkından aydınlarından muhaliflerinden basın yayın organlarından örnek alın azıcık!

  • şerefsizler18 Kasım 2015 13:43

    iki yüzlü şerefsizler pkk nın ele başlarından aydar adisini parlementoda konuştur sonra terörizmde bahset canınız cehenneme