E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTeröre büyük darbe ---

Teröre büyük darbe

Teröre büyük darbe
20 Mayıs 2020 - 15:55 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı açıklamada, "Suriye ve Irak'ın kuzeyinde terörle mücadelemiz aralıksız sürüyor. 1 Ocak'tan bu yana 1411 terörist etkisiz hale getirildi" dedi

Milli Savunma Bakanı Akar, "Suriye ve Irak'ın kuzeyinde terörle mücadelemiz aralıksız sürüyor. 1 Ocak'tan bu yana 1411 terörist etkisiz hale getirildi" ifadelerinde bulundu. Akar ayrıca, "(Kovid-19 ile mücadele) Dünyadaki ordulara bakıldığında vaka sayısının azlığı bakımından TSK en başarılı durumda.Bu gerçekten büyük bir başarı" dedi.

Bakan Akar'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

"(Kovid-19 ile mücadele) Dünyadaki ordulara bakıldığında vaka sayısının azlığı bakımından TSK en başarılı durumda.Bu gerçekten büyük bir başarı"

"TSK unsurlarının eğitim iş birliği ve danışmanlık hizmetlerine başlamasından sonra Libya’daki dengeler önemli oranda değişti."

"Şu anda 156 arkadaşımızın corona virüs testi pozitif. Bunların tamamı kontrol altında, hiçbirinde kritik durum yok. Kovid-19 ile mücadelede dünyadaki ordulara bakıldığında vaka sayısının azlığı bakımından TSK en başarılı durumda. Bu gerçekten büyük bir başarı"

"Bugüne kadar 35 milyon maske, 500 bin civarında tulum ve 160 ton dezenfektan üretildi. Bütün bunları Silahlı Kuvvetlerimize ve ilgili kurumlarımıza ulaştırdık, ulaştırmaya devam ediyoruz"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vb21 Mayıs 2020 03:49

    CHP'liler , neden bizim kadar sevinemiyorsunuz ? sordunuz mu hiç kendinize ? bir PKK'lı bir DHKP'li terörist öldürüldüğünde neden sevinemiyorsunuz diye ?

  • Serkan21 Mayıs 2020 00:24

    Ey.CHP.IYI.PARTI..HDP.VERDIGINZ DESTEKLE..TÙM.SEHÌTLERÌN.AHI ÙZERÌNÌZE.OLSUN.ALLAH.SIZEDE.VERECEK.SEHIT ...ACISINI.RABBÌM BELANIZI.VERECEK.ÌSALLAH.

  • Ali20 Mayıs 2020 22:05

    Haini koruyanda haindir

  • Remzi karsandı21 Mayıs 2020 00:39

     Bu töröristlere destek verenler belli bunları halkımız görüyor,  bu vatana kim ihanet ederse sallandıracan 

  • Rifat20 Mayıs 2020 22:32

    Aynen.CHP..ÌYI.Parti..utansin................

  • BORSACI20 Mayıs 2020 16:18

    HAYİNE TETİK ÇEKİP GEBERTEN TÜM GÜVENLİK MENSUPLARININ ALNINDAN ÖPÜYORUM GELECEK RAMAZAN BAYRAMLARINI KUTLUYORUM.