E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTeröre ağır darbe---

Teröre ağır darbe

Teröre ağır darbe
28 Kasım 2020 - 20:16 borsagundem.com

İçişleri Bakanlığı, PKK/KCK'ya yönelik 42 ilde yürütülen operasyonlarda 641 kişinin gözaltına alındığını duyurdu

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, PKK/KCK terör örgütü üyeleri ve destekçilerine yönelik dün ve bugün başsavcılıklarla koordineli 42 ilde planlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda 641 şahıs gözaltına alındı.

Aramalarda, çok sayıda silah, tabanca, tüfek ile bu silahlara ait fişek ve şarjör ele geçirildi. Örgütsel doküman ve dijital materyallere el konuldu.

81 il valiliğine korona genelgesi gönderildi

Bakanlar reform turunda TOBB üyeleriyle bir araya geliyor

Erdoğan: İslam karşıtlığı virüsten hızlı yayılıyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim30 Kasım 2020 00:42

    Türk Ordusu satıldı diyen şerefsiz nerede?  Biz buradayız!  Kendi satılmışlıkların   Türk Ordusunda da görmek istemenin psikolojik histerik tezahürü   bu şerefsiz de vuku bulmuş!  Bu itler ya ordu  ya jandarma ya da polis ile uğraşmayı görev bilmişler çünkü  pkk nın teröristin   canına okuması bu itleri rahatsız eder!  O da olmadı bekçi ile uğraşır bu pvng.ler..  Ben de işte bu itlerle uğraşırım.

  • Sami29 Kasım 2020 22:11

    Bu CHP de bitarafı kalkan ya dine ya tskya yada RTE ye lafla saldırır her defasında b ..k gibi kalırlar

  • ALİ RIZA KESTANECİGİLLER29 Kasım 2020 20:11

    bu nasıl bir ülke arkadaş.bu milletvekilleri ne yaparlar ne ederler bileniniz varmı.vatan hainlerini, teröristleri övende işbirliği yapanıda teröristleri de idam edeceksin.yoksa kimse devletten korkmaz ki.suçlu bulunanı idam edeceksin bu kadar basit.

  • Süleyman29 Kasım 2020 18:21

    Allah için CHP den birkere olsun Tsk nın PKK ya karşı bu başarılı operasyonlarını öven yada tebrik eden bir tek laf duydunuz mu?

  • AGOP SEMİZYAN29 Kasım 2020 20:10

    bizim iki tane dostumuz var Türkiye de birisi kokusundan gizli ortağımız chp diğeride korkusuz HDP .....bunlar iktidara gelince karabağ yine bizim olacaktır.

  • Gazi.29 Kasım 2020 19:28

    Chp orduyu ovemezki..anca kufur eder..o.. Cocugu..vekil ne dedi duymadimi..ha CHP HA HDP..Sasarim...bu oy veren nasil veriyor..

  • İtin feryadı29 Kasım 2020 18:08

    Demokrasi gıdak gıdak gıt gıt demokrasi arkadaşlar bidakka gıt gıt demokrasi insan hakları gıt gıt yav huk huk hukuk malmal bakmayın hani tükürükle boğacaktık kurtar bizi CHP nin godomanları hani özerk olacaktık Hani hiçbir PKK lı yatağa keleşsiz girmeyecekti bakk hani oylarımız ortaktı bak mağrasız kaldık eylemsiz kaldık KAHRAMAN TÜRK ASKERİ BİZİM .....koydu nerdesin CHP nerdesin seçim ABD nerdesiniiiiiiiiiiz

  • fetöcüler29 Kasım 2020 07:01

    eskiden fetöcülere operasyon yapılırdı ne oldu o iş

  • Bir yorum29 Kasım 2020 12:22

    Merak etme senin de zamanın gelecek.   Almanya da ki  soytarılar buraya gelmeye çalışıyor!  Orada itibarları  sıfır!  Can can ile pkk ile hepsi kardeş olmuş birbirlerini  seviyorlar!  Yakında  Alvrupa bunların tasmasını takacak her birine ödül olarak.

  • Faik28 Kasım 2020 23:06

    Izmir MENEMEN BELDIYESININ UNUTTUNUZMU..HA...HA...ONLAR..S.DEMOKRAT..HIRSIZLIK..YAPMAZLAR..YANLIZ HORTUMLARLAR..SONRADA SUS PUS OLURLAR..VEYA PKK DEVREDERLER..BU ISTANBUL KEPAZELIGINI UNUTMAYIN..FATIHIN EMANETINI KIRLETTINIZ..EY ISTANBUL...AZ KALDI..

  • BORSACI28 Kasım 2020 21:36

    chp şişli,de pkk kadrosunu  kurdugu gibi chp  belediyelerde pkk kadrosu olup olmadıgı araştırılmalı chp, de oyun bitmez bu ülkeye oyun kuran hayinler ortaya çıkmalı.

  • Bahri28 Kasım 2020 21:08

    CANAN.KAFTACIOGLU...CHP.HDP.IYI.PARTI..BUNLAR..ÙZULURMU ACABA.YAZIKLAR OLSUN..O.IYI PARTIYE..KIYAMETTE ELLERIM YAKASINDA..

  • bu dünyadan biri28 Kasım 2020 21:03

    Pkk terör örgütüdür. Pkk militanları terörden başka bir şey bilmezler. Kürtlerden rica ediyorum, lütfen Pkk ile aranıza mesafe koyun. Türk, Kürt demeden demokratik birlikteliği sağlayalım. Silahların gölgesinde demokrasi ve özgürlük olmaz. Militanlar bu kavramları anlayamazlar.

  • Hakan28 Kasım 2020 21:02

    CUMHURIYET VE SOZCU GAZETESI..MANSET ATABILIRMI..ATAMAZ...EMPERYALIZMIN USAKLARI YOK OLACAK ISALLAH.