E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTerör örgütüne 'üst düzey' darbe---

Terör örgütüne 'üst düzey' darbe

Terör örgütüne 'üst düzey' darbe
06 Temmuz 2022 - 20:35 borsagundem.com

Van Çatak kırsalında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3'e yükseldi. PKK'nın turuncu kategorideki sözde bölge sorumluları etkisiz hale getirildi

İç Güvenlik operasyonları kapsamında; Van İl Jandarma Komutanlığınca icra edilen J-İHA ve SİHA destekli Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Süleyman BUDAK Operasyonunda, Çatak ilçesi kırsalında bölücü örgüt mensupları ile sağlanan temas neticesinde, JÖH ve Komando birliklerince 3 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin Van Çatak İlçesinde sözde sorumlu seviyede faaliyet yürüten ve Terör Arananlar Listesi'nde 1 Milyon TL’ye kadar ödülle Turuncu kategoride yer alan, Argeş kod adlı Osman Yıldırımçakar adındaki terörist olduğu,diğer teröristin de Van İli Gürpınar İlçesinde sorumlu seviyede faaliyet yürüten ve Terör Arananlar Listesi'nde 1 milyon TL’ye kadar ödülle Turuncu kategoride aranan, Jiyan Eruh Miran kod adlı Şehmiran Karahan adındaki terörist olduğu tespit edildi. Bölgede operasyonlar sürüyor...

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, olayla ilgili yaptığı sosyal medya açıklamasında, bugün etkisiz hale getirilen 3 teröristten ikisinin turuncu kategoride olduğunu bildirdi.

Eren Abluka-20 operasyonu başlatıldı

 

Kökünü Kurutma Operasyonu: 171 kişi tutuklandı

 

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu

 

İstanbul'da DEAŞ operasyonu: 19 gözaltı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)