E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTerör örgütünden küstah açıklama---

Terör örgütünden küstah açıklama

Terör örgütünden küstah açıklama
20 Kasım 2022 - 15:15 borsagundem.com

TSK'nın sabaha karşı Kuzey Irak ve Suriye'ye yönelik askeri operasyonu sonrasında omurgasını terör örgütleri PKK/PYD/YPG'nin oluşturduğu ve ABD'nin de destekleyerek Ankara'yı karşısına aldığı Suriye Demokratik Güçleri'nden skandal bir açıklama geldi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, geçen hafta Taksim, İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen terör saldırısı sonrasında sabaha karşı Kuzey Irak ve Suriye’ye askeri operasyon düzenledi.

Uluslararası kamuoyunun gündemine düşen gelişme sonrasında omurgasını terör örgütü PKK/PYD/YPG’nin oluşturduğu ve ABD’nin de destek verdiği Suriye Demokratik Güçleri’nden bir açıklama geldi.

İngiltere merkezli haber ajansı Reuters’ın “son dakika” ibaresiyle servis ettiği açıklamalarda, Suriye Demokratik Güçleri’nin Türkiye’nin operasyonu ile ilgili ifadeleri yer aldı.

Açıklamada TSK’nın Suriye’nin kuzeyinde bazı noktaları vurduğu belirtilirken, “Buna doğru zaman ve doğru yerde etkili bir şekilde yanıt vereceğiz” denildi.

Suriye ve Kuzey Irak'a 'hesap zamanı' harekatı

 

Harekat emri başkomutandan

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Pençe-Kılıç Hava Harekatı' emrini verdi

 

Pençe-Kılıç'ta 89 terör hedefi yerle bir edildi

 

Fuat Oktay'dan harekat paylaşımı

 

Pençe-Kılıç Hava Harekatı'na KKTC'den destek!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cihan Cihan 20 Kasım 2022 21:46

    Şu fabrikada o teröristi işe alan ve 4 ay calişmasina vesile olan kişide yardim ve yataklıktan ceza almali bide vergisiz caliştirmaktan ayrıca ceza olmali bunlarda dikkate alınmalı

  • Mucise Reis ;)20 Kasım 2022 20:51

    yahu sabahlara kadar 7/24//365 canlı yayınla açıklama yapsa kim tınlar :D boş işler boş... gelsinler buyursunlar  boylarının ölçüsünü alsınlar :D boş adamlar... 

  • IDAM20 Kasım 2022 19:17

    fazla lafa gerek yok.tarih boyunca onun bunun kemiklerini yalakalikla gecmis hayatiniz...simdilik abd ve isragilin kemikleriyle idare edin ,zamani geldiginde Turklerden can simidi isteyeceksiniz......

  • www20 Kasım 2022 17:45

    Gün gelir ,güvendiğiniz dağlara kar yağar. O zaman da böyle sallayın da görelim. Abd bayrağı olan yere harekat yapamıyoruz ama o günler de gelir

  • yurtsever20 Kasım 2022 17:39

    Türkiyeyle kardeşce yaşamak vartken Amerikalıların kuklası olarak ölmenizden dolayı ne kadar ahmak bir sürü olduğunuz anlaşılıyor ,batının iti olacağınıza Türklerle insan gibi yaşamak için aklınızı başınıza almadığınız müddetce sinek sürüsü gibi kırılacaksınız akılsız alçaklar ,burdan tüm kürt kardeşlerime selam ve sevgilerimi sunuyorum ben bir Türk olarak kürtleri başımın tacı olarak görürüm ama hain itleride asla kürt bile saymam onlar sadece batının itidirler

  • 🔨20 Kasım 2022 17:03

    Daha yeni başladık conilere teslim etiğiniz nazik moponuz mu incindi hain sürüsü.

  • AHMET ÖZBİLEN20 Kasım 2022 16:13

    Bu ülkeyi seven ve parçalanması istemeyenlerin bugün kenetlenmesi ve bayram etmesi lazım.Teröristleri destekleyenleri, işbirliği yapanları onlar ile her türlü müttefiklik yapların hepsini gömeceğiz.

  • baran20 Kasım 2022 16:12

    Zavallı çaresiz  bitikleri kullanan aşağılık pkk sen daha asıl karşılığını almadın. Duran Kalkan, Mustafa Karasu, Murat Karayılan denen sapıklar da geberince bakalım ne yaparsınız?  

  • Arkın20 Kasım 2022 15:41

    Her zaman gebermeye mahkumsunuz