E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTerör örgütünde çözülme sürüyor---

Terör örgütünde çözülme sürüyor

Terör örgütünde çözülme sürüyor
28 Kasım 2021 - 08:38 borsagundem.com

Son dakika haberine göre, İçişleri Bakanlığı'nca, ikna çalışmaları sonucu PKK'dan kaçan 2 terör örgütü mensubunun daha güvenlik güçlerine teslim olduğu, 2021 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısının 182'ye yükseldiği açıklandı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre; terör örgütü PKK'da çözülme devam ediyor. İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nce yürütülen ikna çalışmaları sonucunda; PKK terör örgütünden kaçan 2 terör örgütü mensubu daha bugün güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan örgüt mensuplarının 2015 ve 2017 yıllarında terör örgütüne katıldığı, Suriye ve Irak'ta faaliyet yürüttükleri tespit edildi. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda 2021 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısının 182'ye yükseldiği belirtildi.

FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik soruşturma

Barış Pınarı bölgesinde 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKRİST28 Kasım 2021 10:57

    Bu çözülmeyi tek bir şey durdura bilir abd nin dostlarının iktidara getirmesi ile olur.yoksa abd bizlere günahını vermez.

  • Kerim28 Kasım 2021 23:11

    Sen oyle zannet bu teroristlerin alayi cehennemin dibine boylayacak orda petrol olacak cayir cayir yanacaklar