E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTerör örgütü yine sivilleri hedef aldı: 17 kişi öldü---

Terör örgütü yine sivilleri hedef aldı: 17 kişi öldü

Terör örgütü yine sivilleri hedef aldı: 17 kişi öldü
26 Kasım 2019 - 18:51 borsagundem.com

Terör ögütü PKK/YPG tarafından Fırat'ın doğusunda düzenlenen bombalı araç saldırısında 17 kişi hayatını kaybetti, 20'den fazla kişi de yaralandı.

Terör örgütü YPG/PKK'nın Rasulayn'ın Tel Halef köyünde bombalı araçla düzenlediği saldırıda 17 kişi öldü, 20'den fazla kişi de yaraladı.

Milli Savunma Bakanlığının (MSB) Twitter hesabından yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Canilikte DEAŞ'ı aratmayan terör örgütü PKK/YPG, Fırat'ın doğusundaki masum sivillere yönelik bombalı araç saldırılarını sürdürüyor. Bebek katilleri bu defa Rasulayn'ın batısındaki Tel Halef köyünde patlattıkları bombalı araçla 17 kişiyi katlederken, 20'den fazla kişiyi de yaraladı."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cüneyt27 Kasım 2019 01:18

    Artık bu terör örgütlerinin kökünü silin yeter artık siviller ölmesin Allah bu PKK ve YPG terör örgütünün bin türlü belasını versin Amerika'nın Avrupa'nın İsrail'in köpeği bu terör örgütleri PKK TERÖR ÖRGÜTÜ ve YPG

  • Semiz Kobalt26 Kasım 2019 20:41

    bizimkilerde pkk lıların yaşadıkları yerlerde bunlardan daha güçlü bombalar patlatmalı ki bir daha yapmasın şerefsizler.

  • Chpkklı arkadaşlar26 Kasım 2019 18:58

    Ellerinizde kan var.ha pkk ha şuan partiyi yöneten güruh.