E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTerör örgütleriyle bağlantılı 12 kişi sınırda yakalandı---

Terör örgütleriyle bağlantılı 12 kişi sınırda yakalandı

Terör örgütleriyle bağlantılı 12 kişi sınırda yakalandı
01 Ekim 2020 - 13:35 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, Edirne hudut hattından Yunanistan'a geçmeye çalışan terör örgütleriyle bağlantılı 12 kişinin hudut birlikleri tarafından yakalandığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Edirne hudut hattından Yunanistan'a geçmeye çalışan terör örgütleriyle bağlantılı 12 kişininin yakalandığını bildirdi. 

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, terör örgütleriyle bağlantılı olduğu tespit edilen ve Edirne hudut hattından Yunanistan'a geçmeye çalışan 12 kişinin, hudut birliklerince yakalandığı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Atakan02 Ekim 2020 00:00

    Yabancılar İrandan gelen afganlar en kolay Türkiye sınırından geçmek diyorlar askerimiz çok çok şükür güçlü bir ordumuz var sınırlarımızdan kaçak olarak ülkemize girenlerden askerlerin ihtarlarına uymayanları vurma hakkı var bunu neden kulandırmıyorsunuz memleket BM gibi envai çeşit milletten insan var Turist olsa Eyvallah ama değil bize yük olacak insanlar neticede Zengin birica ülke değiliz biraz gerçekçi olmak lazım dünyanın dert babası değiliz bizim dertlerimiz bize yeter her milletin derdi de kendine bizene

  • FİNANSŞÖR01 Ekim 2020 16:52

    Neden yakalıyorunuz hepsini vurun gitsin hiç olmaz ise pislikler temizlenmiş olur.