E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYatırımcı KöşesiTerim'in öğrencisi Enerji Bakanı oldu---

Terim'in öğrencisi Enerji Bakanı oldu

Terim'in öğrencisi Enerji Bakanı oldu
16 Kasım 2012 - 10:32 borsagundem.com

Milan'da forma giyen bir dönem Fatih Terim'in de öğrencisi olan futbolcu ülkesinde artık Başbakan Yardımcısı!

 Milan'da yaklaşık 10 yıl futbol oynayan ve Fatih Terim'in öğrencilerinden olan Gürcistan'ın efsane futbolcusu Kaha Kaladze futbolu bıraktıktan sonra siyasete girerek ülkesinde enerji bakanı ve başbakan yardımcısı oldu. 34 yaşındaki eski futbolcu yeni siyasetçi Kaladze dün Türkiye'ye gelerek önce Enerji Bakanı Taner Yıldız ve bazı işadamları, ardından da gece Fatih Terim'le görüştü.
Bunun üzerine Fatih Terim'in eski öğrencisini karşısında ülkesinin Enereji Bakanı olarak görmesinden çok duygulandığı belirtildi. Kaladze bu akşamki Galatasaray-Karabük maçının ardından ülkesine dönecek
Kaladze kimdir?
1978 doğumlu Kaladze, 1993'de profesyonel kariyerine başladı. Dinamo Tiflis'te 5 sezon, Dinamo Kiev'de 3 sezon oynadıktan sonra 2000-2001 sezonunda Fatih Terim'in teknik direktör olduğu Milan'a transfer oldu. Kaladze Milan'da yaklaşık 10 yıl oynadıktan sonra Genoa'ya transfer oldu ve 2011 yılında da futbolu bıraktı.
Kaladze 2001, 2003 ve 2006 yıllarında ülkesinin en değerli futbolcusu seçildi.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)