E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim'in istediği iki yıldız ortaya çıktı---

Terim'in istediği iki yıldız ortaya çıktı

Terim'in istediği iki yıldız ortaya çıktı
29 Ekim 2020 - 16:02 borsagundem.com

Galatasaray yönetimi ve Fatih Terim arasında geçen toplantıdan karşılıklı anlaşma çıkmış ve transfer konusunda Mustafa Cengiz'in Fatih Terim'e söz verdiği belirtilmişti. Toplantıda adı geçen iki oyuncu ortaya çıktı

Galatasaray'da teknik direktör Fatih terim ve yönetim hafta başında Türk Telekom Stadyumu'nda bir araya geldi.

Terim yönetimle yaptığı görüşmede transfer atılması planlanan adımları tek tek paylaştı. Tecrübeli hocanın iki transfer isteği yönetim tarafından kabul edildi. Terim bu durumdan oldukça memnun oldu ve isimler belirlenmeye başladı.

Galatasaray transfer haberleri: İşte Terim'in istediği iki yıldız!

Terim ve yönetim arasında geçen toplantının olumlu sonuçlanmasının ardından her iki taraf birlik ve beraberlik mesajları paylaştı.

Olumlu geçen görüşmenin ardından Başkan Mustafa Cengiz'in kurmaylarına transfer döneminde teknik heyetin istediği futbolcuların alınması konusunda talimat verdiği ifade edildi.

Fatih Terim'in yönetimden transfer sözü almasının ardından Galatasaray'da 2 isim ön plana çıktı ve transfer çalışmaları resmen başladı. Galatasaray’ın ocak ayında gerçekleştireceği transfer hamlesinin detayları belli oldu. Sarı-kırmızılıların, Terim’in istediği Seri gibi bir orta saha değil, bizzat Seri’yi transfer edeceği, kanat oyuncusu olarak da yine eski futbolcuları Onyekuru’yu ekibe katacağı ifade edildi.

Türk Telekom Stadı’nda önceki gün gerçekleşen zirvede Terim’e transfer sözü veren Cengiz, tecrübeli hocanın çok istediği Seri ve Onyekuru için çalışmaların hemen başlatılması talimatını verdi.

Galatasaray ara transfer döneminde yine bildiği eski isimleri yönelecek. Terim’in yaz döneminde kadroda görmek istediği ancak kulüplerinin transferine izin vermediği Seri ve Onyekuru’nun kiralanması hedefleniyor. Galatasaray’ın şansı ise iki futbolcunun da kulüpleri tarafından gözden çıkarılmaları. Seri, Fulham’da süre almak bir yana maç kadrolarına bile giremedi.

Kötü giden Fulham’da kulübeye bile giremeyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Terim’in geçen sezonki gözdelerindendi. Onyekuru da yine Monoca’da son dönemde tamamen gözden düştü ve kadroya bile alınmamaya başladı.

Monaco’nun da Nijeryalı’yı gözden çıkardığı belirtiliyor. Orta saha ve hızlı kenar oyuncu takviyesi yapma kararı alan Galatasaray böylece Seri ve Onyekuru gibi daha önce formasını giymiş isimleri renklerine bağlamaya çalışacak.

Her iki futbolcunun da kiralanması için temasların erken başlayacağı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,44
En Yüksek: 9,63
En Düşük: 8,88
Değişim 5,71 %
FK: 28,23
PD / DD: -5,40
İşlem Hacmi 1.283.160.188
Toplam Adet: 136.908.174
Ağırlıklı Ort.: 9,37
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)