E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim'in aklı gençlerde---

Terim'in aklı gençlerde

Terim'in aklı gençlerde
24 Mayıs 2014 - 05:14 borsagundem.com

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Ozan Tufan'ın ardından Salih Uçan, Kerim Frei veEmre Çolak gibi genç yetenekleri de kadroya çağıracak

A Milli Takım kadrosuna ilk kez çağrılan ve Kosova ile yapılan özel maçta ortaya koyduğu performansla alkış toplayan Ozan Tufan’ın başarısı büyük sevinç yaratırken, Teknik Direktör Fatih Terim’i de gelecek için umutlandırdı.

Bilal Meşe'nin Milliyet'teki haberine göre Terim’in, Ozan Tufan’ın yanı sıra Salih Uçan, Kerim Frei ve Emre Çolak gibi genç yetenekleri de geniş havuzun içinde düşündüğü öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın, kulüp takımlarında yeterince forma şansı bulamayan genç oyuncuları da aday kadroya alabileceği vurgulandı.

ALMAN KISKACI

Fatih Terim’in, Bayer Leverkusen’de forma giyen genç gurbetçi Emre Can ile Galatasaray’ın ara transferde Borussia Dortmund’dan renklerine bağladığı Koray Günter’i de mercak altına aldığı ifade edildi. Ancak Almanların da kıskacında olan Emre Can ve Koray Günter’in milli takım tercihleri netleşmedi. Terim’in, Türkiye’yi seçmeleri halinde bu oyuncuları da kadroya dahil edeceği vurgulandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)