E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim: Utanması gereken ben değilim---

Terim: Utanması gereken ben değilim

Terim: Utanması gereken ben değilim
20 Haziran 2016 - 21:54 borsagundem.com

A Milli Takımımızın, Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı gruptan çıkma maçı öncesi Fatih Terim ve Volkan Babacan düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu

Çek Cumhuriyeti maçı öncesi Milli Takım antrenörümüz Fatih Terim ve Milli kalecimiz Volkan Babacan düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

FATİH TERİM: "HAYAL DÜNYASINDA YAŞAMADIĞIM..."
- Zor bir karşılaşmaya çıkıyoruz. Farklı skorlar çıkabilir. Umarım bizim açımızdan iyi bir sonuç alırız. Hayal dünyasında yaşamadığım için esasında işaretlerimi yaptım.

- Amacımız grupta 4 puandı. Hırvat maçı aklımızda olmayan bir sonuçtu.

- Dün antrenmandan hem önce hem de sonra futbolcularla birlikteydim. Ben de insanım benim de duygularım var. Sessiz kalmam oyuncumlarımla ilgili değil. EURO 2016 öncesi beklentilerim farklıydı.

"BEDELİNİ ÖDEMEYE HAZIRIM"
Bu kadroyu ben kurdum. Olabilecek her hadisenin bedelini ödemeye hazırım. Tüm Türkiye rahat olsun. Kimsenin hakkı, kimsede kalmayacak. Herkes hakkını alacak. Buruğum açıkcası. Ben de çelikten, camdan bir adam değilim. Ben de duygularımı yaşıyorum. Hayırlısıyla turnuva bir bitsin, her şeyi açık açık, rahat rahat konuşuruz.

- Ciddi anlamda performans düşüklüğümüz var. Hem grup maçları hem hazırlık maçlarına baktığımızda şuan ki Türkiye ile baya fark görüyoruz.

- Beklentimiz olan birçok oyuncunun fiziki, psikolojik, özel hayat gibi birçok sorununu bir arada yaşadık.

- Sabah bir şey okudum Hakan Çalhanoğlu yanlış yerde oynuyor diye. Ben 45 senedir futbolun içindeyim. Türkiye'deki bütün matah işleri ben yaptım. Saygı duyulsun.

"UTANMASI GEREKEN BEN DEĞİLİM"
Ben hayatım boyunca hiçbir zaman özel hayatımı, işime karıştırmadım. Oyuncular da üzgün olduğumu bilmeliler. Takımımızın durumu gayet iyi, konsantre olmuş vaziyetteler. Takımımızın durumu gayet iyidir, konsantre olmuş vaziyetteler. Değişimler olabilir. 23 kişi seçtik kadroya. 1-2 rotasyon düşünebiliriz ama kısa vadede büyük değişiklikler yapacak değiliz. Utanması gereken birileri varsa, o kişi ben değilim. Bu takımı, teknik heyeti ve kafileyi bu noktaya getirenler utanmalı.

"BİR TARİH PROFESÖRÜ ÇIKIP..."
Tabloya baktığım zaman çok gülmem lazım. Yakın zamanda bütün meraklarınızı gidereceğim, rahat olun. Bir tarih profesörü çıkıp olmadık şeyler söylüyor TRT'de. Tarih programında, 'Milli Takım bir an evvel dönmeli...' deniliyor. TRT bu ülkenin kanalı. Bu da ülkenin takımı. Sonra sen de hocam niye suratın asık diyorsun.

"ÜLKECE DE BU TURNUVAYA HAZIRLANAMADIK"
Beklediğim ancak boyutunu tahmin edemediğim sorunlar yaşandığını zaten daha önceden söyledim. Oyuncuların buraya gelmeden önce hazırlanmasını beklerdim. Şampiyonaya burada hazırlanılmaz. Ülkece de bu turnuvaya hazırlanamadık. Gruptaki son maçımızda ya biz bitti diyeceğiz bitecek, ya da biz bitti demeden bitmez diyeceğiz. Böyle bir krizden fırsatı çıkarabilirsek, sonraki turda başka şeyleri konuşabiliriz."

VOLKAN BABACAN: "YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"
İyi başladığımız bir turnuva olmadı. Ama elemelerde de iyi başlamamıştık. Sonunu iyi getirdik. Ben inanıyorum ki Fransa'da kalmak için inancımız var ve yolumuza devam etmek istiyoruz. Oynadığımız takımlar iyi takımlar. Hala bir şansımız var. Yarın burada kalmak için son maçımızı oynayacağız ve bu son şansımızı değerlendirmek istiyoruz.

İspanya maçını oynadık ve bitti. Önümüzde artık tek bir hedef var. Yarın Çek Cumhuriyeti maçını kazanabilmek.
Bir şeyler yaşanmış olabilir ama yarın kaptanımız sahada en iyi şekilde mücadele verecektir.
Avrupa'daki seviyemizi görmek için önemli bir maç. Çek Cumhuriyeti karşısına sadece galibiyet parolasıyla çıkacağız. İyi ve kötü oynadığım maçlar oldu. Kendi adıma son 2 maçta ekstra katkıyı veremedim.
Çek takımını iyi tanıyoruz. Onları yarın mutlak kazanmak için sahada olacağını düşünürsek keyifli bir maç olacak. Umarım kazanan biz oluruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ekselans00621 Haziran 2016 09:15

    pirim muhabbeti nerden cıktı. gozunuze dızınıze dursun. bende su sıkınıtılı gunlerde galıbıyetler ıle moral bulacagız dıye mdusunuyordum. sehitlerimize çatışmadakı guvenlık guclerımıze armagan edılecek dıye dusunuyordum galibiyetlerin.

  • YENİÇERİ21 Haziran 2016 08:48

    BAŞARISIZIM DEMEMİŞ YA LA

  • Yorumcu 121 Haziran 2016 07:00

    Beceriksiz adam.kendini gelistirmiyor,yanlis kararlarla oyun kursuruyor,dunyanin parasini aliyor ortada bir numara yok burdan ahkam kesiyor.hadi ordan memenetsiz herif

  • hoca efendiiii21 Haziran 2016 03:01

    hiç mi utanmıyorsun aldığın ücretden nasıl hazmediyorsun. iki tane hayat var bir dünya hayatı birde ahiret hayatı varsa yoksa MENAT a tapıyorsunuz

  • hoca efendi21 Haziran 2016 02:58

    hoca efendi bu memleketde asgari ücretle çalışan milyonlarca insan var sen ne anlatıyorsun önce aynaya bak herkes eleştirecek gayet doğal

  • Adem Budaklı21 Haziran 2016 00:47

    Kardeşim yıllardır bu işi yapıyorsun yüklü maaş alıyorsun.Sonuç mahalle takımı gibi futbol demek paslaşmak demektir.90 dakika koşmak değil sürekli etrafına bakan kime pas verebilirim diyen oyunculardan oluşur.Tek başına top süren çalıma giren oyuncudan futbolcu olmaz plan lazım taktik lazım koşmak için 1.90 boy lazım.