E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim: Galatasaray ikinci maçta gereğini yapacaktır---

Terim: Galatasaray ikinci maçta gereğini yapacaktır

Terim: Galatasaray ikinci maçta gereğini yapacaktır
20 Ağustos 2021 - 02:11 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Terim, Randers karşısında deplasmanda alınan beraberlik sonrası İstanbul'daki rövanş için umutlu konuştu

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Danimarka'nın Randers takımıyla deplasmanda 1-1 berabere kalan Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim İstanbul'daki maçta kazanarak turu geçeceklerine inandıklarını söyledi.

Terim maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Kazanmak isterdik biraz yorgunluğumuz çıktı ortaya. Buna rağmen İstanbul'da Allah'ın izniyle turu geçeceğimize inanıyoruz. Galatasaray ikinci maçta gereğini yapacaktır." dedi.

Sarı kırmızılı teknik adam eleştirilen takımda oyuncuların olacağına işaret ederek, "Oyuncularımdan memnunum Galatasaray takımı şu an gerektiğinde preste yapıyor. Süresi uzun değildi sadece. Üçüncü deplasmana gidiyoruz biraz da oradan tolerans tanımak lazım." diye konuştu.

MARCAO'YA CEZA İÇİN KONUŞMAYACAĞIM

Marcao'ya 8 maç ceza verilmesine ilişkin fazla konuşmak istemediğini belirten Terim, "Başkanımızın basın toplantısı var geniş şekilde konuşacaktır. 8 maç bir ceza. Üstünde fazla durmaya gerek yok maç esnasında olmuş sonrası olmuş. Kurullara gönderenlerle ilgili benim düşüncelerim belli. Bu sene fazla bu konulara girmek istemiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Özellikle stoper bölümünde sıkıntıları bulunduğunu anlatan Terim, "Daha doğru yerlere transfer yapacağız. Eylülü o yüzden işaret ediyorum. Yoksa eylülde şunu alacağız demiyorum. Gedson'u başkaları da istiyor ama Benfica'nın şu an vermeyeceğini düşünüyorum. Eğer öyle bir şey olursa Gedson'un Galatasaray'ı tercih edeceğinden şüphem yok. Biz üç kupada gideceğimize göre burada oynayan da alternatifte birbirine yakın olmalı. Bazı yerlerde bu eksiklikler var bunları gidereceğiz." ifadelerini kullandı.

Arda'ın sakatlandığı pozisyonu da yorumlayan Terim, futbolcunun durumunun çekilecek MR'dan sonra daha netlik kazanacağını vurguladı.

Galatasaray, Randers ile deplasmanda berabere kaldı

 

Fener'in Avrupa macerası güzel başladı

 

Trabzonspor Roma karşısında turu zora soktu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,93
En Yüksek: 8,85
En Düşük: 8,03
Değişim 9,98 %
FK: 26,70
PD / DD: -5,11
İşlem Hacmi 904.141.603
Toplam Adet: 105.772.114
Ağırlıklı Ort.: 8,46
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğru20 Ağustos 2021 09:55

    senelerdir avrupa maçlarında en ufak bir başarın yok ,20 sene önce hagi sayesinde uefa kupası alındı hala onun ekmeğini yiyorsun ,aldığın para dünyadaki başarısız teknik direktörlerin hepsinin üzerinde ,bu ülkenin en büyük sorunu liyakat...