E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim Florya'ya döndü, sonucu bekliyor---

Terim Florya'ya döndü, sonucu bekliyor

Terim Florya'ya döndü, sonucu bekliyor
30 Mayıs 2021 - 10:06 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, mesaiye başladı. Seçim sonrasında yeni yönetimle masaya oturacak. Mukavelesi 30 Haziran'da tamamlanacak olan tecrübeli çalıştırıcı, Florya'daki işlerine döndü

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Bodrum'daki tatilini yarıda keserek Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi. Camia seçimlere odaklanmışken yeni sezon planlamasının aksamasını istemeyen deneyimli çalıştırıcı kolları sıvadı. Usta hocanın kontratı 30 Haziran'da bitecek. 19 Haziran'da ise Galatasaray'ın yeni Başkanı belli olacak. Fatih Terim, seçim sonrasında yeni Başkan'la masaya oturacak ve geleceği de netleşmiş olacak.

KİM SEÇİLİRSE SEÇİLSİN
Mevcut 6 aday içinde sadece Yiğit Şardan'ın Fatih Terim'le devam edip etmeyeceği bilinmiyor. Diğer isimlerin tamamı, yola tecrübeli hocayla devam etmek istiyor. Ancak seçim sonrasında taraflar anlaşmaya varamazsa, Fatih Terim takımdan ayrılacak. Yine de tecrübeli çalıştırıcı, kim seçilirse seçilsin yeni yönetime yıl sonu raporunu teslim edecek. Yola kimlerle devam edilmesi gerektiğini ve transfer raporunu sunacak. Sonrası yönetime kalacak.

TRANSFER ADIMLARI DURDU
Sarı-Kırmızılı takımda mevcut yönetim, son olarak Marcao'nun mukavelesini uzatmıştı. Bundan sonraki transfer adımları ise büyük ihtimalle seçime kadar bekleyecek. Doğal olarak sezon içinde yapılan tüm transfer görüşmeleri de şu anda sonuçlandırılamıyor. Eski yönetim ve transfer komitesinin attığı adamlar hedefine ulaşamadı. Fatih Terim devam ederse, önceki planlamalarda yer alan isimlerle anlaşılması bekleniyor. Herkes seçimi bekliyor.

16: Fatih Terim, Galatasaray kariyerinde 16 kupa kazanarak inanılmaz bir başarıya imza attı. Aynı zamanda UEFA Kupası'yla birlikte Türkiye'de daha önce görülmemiş bir sevinç yaşattı.
(Akşam)

Galatasaray’da yeni kaos kapıda

Galatasaray KAP'a bildirdi! Borçlar yapılandırıldı

Galatasaray’da altıncı başkan adayı Yiğit Şardan

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,40
En Yüksek: 10,88
En Düşük: 9,12
Değişim -7,21 %
FK: 28,11
PD / DD: -5,38
İşlem Hacmi 2.540.993.236
Toplam Adet: 265.030.727
Ağırlıklı Ort.: 9,58
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)