E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinTerim Ailesi'nin acı günü---

Terim Ailesi'nin acı günü

Terim Ailesi'nin acı günü
13 Mayıs 2014 - 01:24 borsagundem.com

Fatih Terim'in büyük kızı Merve Terim Çetin'in kayınpederi Prof. Dr. Güven Çetin, Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi

Ankara'da önceki gün hayatını kaybeden Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in dünürü Çetin dün toprağa verildi. Çetin'in cenaze namazı, Kocatepe Camii'nde kılındı. Cenaze namazına Fatih Terim ve eşi Fulya Terim'in yanı sıra Murat Boz, Şahan Gökbakar ve Tümer Metin'in de aralarında bulunduğu sanat ve spor camiasından isimler katıldı.



Bu arada, 23 haftalık hamile olan Merve Terim Çetin, sağlık sorunları nedeniyle cenazeye katılamadı. İki gün önce Acıbadem Maslak Hastanesi'ne kaldırılan Merve Terim Çetin, tetkiklerin ardından düşük yapma tehlikesi nedeniyle acilen ameliyata alınmıştı. Çetin'in doktorları, düşük tehdidinin ortadan kalkmaması nedeniyle uzun süre yatak istirahati verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)