E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTercihi Fenerbahçe oldu: Geliş tarihi belli oldu!---

Tercihi Fenerbahçe oldu: Geliş tarihi belli oldu!

Tercihi Fenerbahçe oldu: Geliş tarihi belli oldu!
13 Haziran 2022 - 16:06 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'a geliyor. Sarı-lacivertlilerin anlaşmaya vardığı Brezilyalı futbolcu Lincoln Henriuqe bu akşam 18.30'da İstanbul'da olacak.


Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Brezilyalı futbolcu Lincoln Henriuqe bu akşam 18.30'da İstanbul'da olacak. Brezilyalı 10 numara, Portekiz Ligi takımlarından Santa Clara'da forma giyiyordu.

Brezilya basınında çıkan haberlere göre sarı-lacivertli ekip, bu transfer için 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. 23 yaşındaki orta sahayı Porto da transfer etmek istiyordu ancak oyuncunun tercihi Fenerbahçe'den yana oldu.

Lincoln Henrique, forvet arkası ve kanatlarda oynayabiliyor. Dripling, çalım ve asistleriyle tanınıyor. Çevre kontrolü ve ilk dokunuşları etkili. Hareketli bir oyuncu, rakip savunmayı yoruyor. Kafası yukarıda, oyunu yönlendirmeyi seviyor. Lincoln geçtiğimiz sezon Santa Clara'da 32 lig maçına çıktı. Yıldız oyuncu 5 defa rakip ağları sarstı. 7 de asist yaptı. Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Lincoln Henrique, Türkiye'ye yabancı değil. 2017-18 sezonunda Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giymişti.

Oyuncunun eşinden de havalimanında olduklarını gösteren bir paylaşım geldi.

LINCOLN HENRIQUE HAKKINDA

Tam adı Lincoln Henrique Oliveira dos olan futbolcu, 7 Kasım 1998 tarihinde Brezilya'nın Porto Alegre kentinde dünyaya geldi. Futbola ülkesinin Gremio takımının altyapısında başlayan Brezilyalı futbolcu, 2015 yılında aynı takımla profesyonel sözleşme imzaladı.

2017 yılında Süper Lig ekiplerinden Rizespor'a kiralanan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu 2018/2019 sezonunu America-MG'de kiralık olarak geçirdi. 2019/2020 sezonunda Santa Clara'ya gönderilen 1.78 boyundaki 10 numara, geçtiğimiz sezon çıktığı 44 maçta 7 gol ve 10 asist kaydederek dikkatleri üzerine çekti.

Portekiz ekibiyle olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam eden Lincoln Henrique'nin güncel piyasa değeri ise 5 milyon euro.

Fenerbahçe ilk bombayı patlatıyor

 

Fenerbahçe'de kadro şeması netleşti

 

Fenerbahçe'de 'Rüya takım' operasyonu! İşte listedeki isimler...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)