E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTepki gören muhabir konuştu---

Tepki gören muhabir konuştu

Tepki gören muhabir konuştu
04 Nisan 2014 - 11:22 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan, Egemen Bağış sorusu soran Today's Zaman muhabirine tepki göstermişti. O muhabir konuştu

Başbakan Erdoğan bugün Azerbaycan'a gitti. Ziyaret öncesi havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Erdoğan'a sorulan sorulardan en dikkat çekici olanı ise Today's Zaman muhabiri Tuğba Mezararkalı'nın Egemen Bağış'la ilgili sorusuydu.

Mezararkalı, Egemen Bağış'ın Kur'an-ı Kerim'le dalga geçtiğini hatırlatarak, Bağış'ın partiden ihracının gündemde olup olmadığını sordu. Erdoğan ise Bağış'ın arkasında durdu ve Mezararkalı'ya, "O müfterilerle aynı yerde durma, bence oradan ayrıl" diye çıkıştı.

Mezararkalı, sorusu ve o anda yaşadıklarıyla ilgili Haberartibir'e konuştu. 

"BAŞBAKAN EGEMEN BAĞIŞ'LA İLGİLİ TEK BİR AÇIKLAMA YAPMADI"

Dönüşümlü olarak Başbakan Erdoğan'ı takip ettiğini kaydeden Today's Zaman muhabiri Tuğba Mezararkalı, Başbakan Erdoğan'ın bugüne kadar Egemen Bağış'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarıyla ilgili tek bir açıklama yapmadığına işaret etti. 

"BEN GÖREVİMİ YAPTIM"

Gazetecilik görevini yaptığını ve Egemen Bağış'la ilgili soruya cevap aradığını kaydeden Mezararkalı, "Egemen Bağış dublaj olduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan da Egemen Bağış'ın arkasında durdu. Ancak, ses kaydında adı geçen diğer ismin açıklamaları var, özür de diledi. Bunu nereye koyacağız?" diye sordu.

"SORUM YARIDA KESİLDİ"

Sorusunun yarıda kesildiğini bu yüzden sorusunun devamını getiremediğini ifade eden Mezararkalı, bundan sonra da gazetede çalışmaya devam edeceğini belirterek, "Bir arkadaşımız bir fotoğraf yüzünden gözaltına alındı. Görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra nelerle karşılaşacağımı bilmiyorum ama yine Başbakan Erdoğan'ı takip etmeye devam edeceğim" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Doğan04 Nisan 2014 16:44

    Bu kadın başbakanı provoke etmeye çalıştı havasını aldı, bu kadar net!

  • Mehçupyan04 Nisan 2014 16:13

    Acaba dershanelerin kapatılması gündeme gelmeseydi Today's Zamanlı kardeşlerimiz yolsuzluklara göz mü yumacaklardı yoksa yine de piyasaya sürecekler miydi bu yaşananları ?

  • bırakın bu işleri04 Nisan 2014 16:00

    Başörtüsünü takıyorsunuz, hocam hocam diye millete iftira atıyorsunuz! Ayıp arayanın ayıbını Allah ortaya çıkartır.. Biz cemaati fetullahı böyle bilmezdik kapıma gelmiş birisi diyor ki CHP ye verelim :) ev kalabalık olmasaydı gel evde anlat bana chp yi ikna edersen vereceğim diyecektim evdeki kalabalığa dua etsin! hocasının tabiriyle alüfteliği ele almışlar bunlar artık! pardüseyi giymiş kafayı sıkmış örtmüş gelmiş chp ye oy istiyor! bu kadar tezat görmedim bu yaşıma kadar! eskiden Atam izindeyiz diyordu chpliler şimdi hocam izindeyiz diyorlar :)

  • Sarıgül Türköne04 Nisan 2014 15:19

    Ya anladık güzel söylüyorsun Today's Zaman kardeş de.. İnsanları dinlemek, kusurlarını dikizlemek ve bunları işlerine gelmeyen bir durumda piyasaya sürüp al işte siz busunuz demek İslamiyetin neresindedir ? Onu nereye koymak lazım ?

  • Murat04 Nisan 2014 14:32

    O değil de o kayıt çıktıktan beri Egemen ayet paylaşmıyor:) şaka bi yana da insanı salak yerine koyuyorlar ya onu anlamıyor bazıları. Metehan çıktı özür diledi. bunlar hala dublaj montaj. kardeşim Müslüman olmak zorunda değilsin. Kuran'a inanmak zorunda değilsin. ama benim inancıma saygı göstermek zorundasın. adam gibi çık özür dile. olsun bitsin. üstünü örtmeye kalktıkça siz daha pis kokuyor.

  • ortaboy yatırımcı04 Nisan 2014 14:02

    burada yorum yapanların borsada kaz gibi yolunması tesadüf değil !!!

  • HAŞHAŞİ04 Nisan 2014 13:57

    Adam rüştünü ispat etti...Hadi başka kapıya tuvalete gitse eleştirecek bişey buluyorsunuz...

  • AGA04 Nisan 2014 13:40

    MÜSLÜMAN! BAŞBANIMIZ KURANINI ALAYA ALANI KORUYUP,SORU SORANA DA İŞ TAVSİYESİNDE BULUNUYOR.RIZA ZARRABIN ÖNÜNE YATAN ESKİ BAKANADA BİR İŞ BULSA DA ADAM AÇIKTA KALMASA.......

  • hakan277204 Nisan 2014 13:35

    Malesef düzmece montajla iftira kampanyasını SÖZCÜ gazetesinden daha iyi becerebiliyorlar.Ne yazıkki saf mütedeyyin gençlerimizi de kandırıyorlar.Şayet Egemen Bağışın dalga geçtiği ksinlik kasansaydı bir saniye bırakmazdı erdoğan

  • adanalı celal04 Nisan 2014 11:53

    birde hocanızı eleştirebilirseniz tam olacak.ama eleştiremezsiniz.!!!

  • yandan çarklı04 Nisan 2014 11:50

    bu adamlar dini cemaat ama her türlü sinsi iş var. dinin yasakladığı fitne fesat var. sınav sorusu çalmak var. iftira atıp itibarsızlaştırmak var. cemaate yardım eden mütehaahhütlere 40 kat imar yolsuzluğu izni var. var da var.. eee?. neresi dini cemaat. imaja bakarmısın. muhabir birde başörtülü?. gülelim mi ağlayalımmı halimize

  • alabao04 Nisan 2014 11:43

    rahat ol bacım sana bişey olmaz başbakan senin teminatın. ama dediği gibi yanında bulundukların işe yaramaz bunu sende biliyrosun ama ekmek yediğin yer bir anda gitmeni beklemiyoruz.

  • DURMAK YOK GÖREVE DEVAM04 Nisan 2014 11:39

    Sen yoluna devam et bacım, Dinimizi makaraya alanlar,ona destek duranlar, devlet kasasında yolsuzluk yapanlar ne olacağını düşünsün. Sen rahat ol, durmak yok göreve devam..

  • İnanılırgibi değil04 Nisan 2014 11:38

    Şoklardayım... Bu kadar çarpıtıcılıga pes dogrusu... Allah'tan canlı dinlemiştim.

  • Doğan04 Nisan 2014 11:35

    Tuğba hanım Mevlana'nın şu sözünü bilir herhalde; Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...

  • HALİL PEKMEZ04 Nisan 2014 11:32

    İŞİNİZ GÜCÜNÜZ ŞEYTANLIK ORTALIĞI KARIŞTIRMAK SİZ NASIL BİŞEYSİNİZ SİZİ ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM..