E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTemsa çıkış yolu arıyor---

Temsa çıkış yolu arıyor

Temsa çıkış yolu arıyor
04 Ocak 2020 - 16:06 borsagundem.com

5 Aralık'ta üretimi durduran Temsa'da yeni gelişmeler var. Ziraat Bankası fabrikada üretimin yeniden başlaması için ilk adımı atmak üzere. Ziraat'in ortaklığı da gündemde


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tarık Arılı06 Ocak 2020 13:29

    Temsa'nın şimdiki sahipleri nitelikli dolandırıcı. Sabancı'lar bu adamlara satarken de biliyorlardı bu kalpazanları.  Aslan Uzun diye başa getirdikleri CEO,  tedarikçilerin paralarını ödemek yerine tüm parayı cebine indirmiş patronuyla birlikte. Böyle insanlara taviz veren Sabancılar dönüp kendine bir baksın.  Sabancı'nın hiç bir güvenilir tarafı kalmadı. Temsa'yı alan Ünver ailesinin de hesapları kurcalanırsa her şey ortaya çıkacak.  İsviçreye şirketin tonlarca nakitini kaçırmışlar. Şimdi de koca şirketi konkordato ilan etmek istediler. Türkiye'nin değerini yerle bir ettiniz. Herkes herşeyi biliyor. Umarım yargılanırlar.

  • Ali05 Ocak 2020 13:36

    Kim batırdıysa bu şirketi hesabı sorulsun,

  • AHMET ÖZBİR04 Ocak 2020 23:41

    ÇİFTÇİ çiftlik sahibi, bankada devletimin destek paracıkları, kocaman evinin bahçesinde son model 4 çeker jeepi, traktörü, neylesin işçiliği, memurluğu! KÖYLÜ OLMUŞ KENDİ İŞİNİN PATRONU! Bu zamanda çiftçi olmak varmış dostlar.

  • mehmet yılmaz doğan04 Ocak 2020 20:52

    Temsa' yı kurtaracağına  çiftçiyi kurtarsan daha mantıklı ,  hemde daha fazla ithalatın önü kesilir.

  • HÜLYA ÇİFTCİ04 Ocak 2020 21:52

    daha nasıl kurtaracak hükümet.şimdi çiftci çiftcilik mi yapıyor ALLAH aşkına çiftcilere hükümet vere vere bir oldular.çiftciler şimdi yan gelip yatıyorlar hiç bir şey üretmiyorlar.köydeki evlerini yazlık gibi kullanıyorlar.adamlarda o kadar para varki şehirlerden çifter çifter daireler alıyorlar.ne buğday ekiyor ne ekmek yapıyorlar ne tavuk besliyorlar.altlarını çekmişler çoğu sıfır 250-300 000 TL lik otomobilleri sabahtan akşama kadar kahvelerde okey konken oynuyorlar.şehirden yumurta,tereyağını şehir ekmeğini alıp akşam köylerine gidiyorlar.köyleri ekenler şimdi şehirli işadamları.bu fabrikalara sahip çıkılmalı yokta hem bu araçlar yurt dışından alınır ve işçi memur nerede çalıştırılacak.

  • ortak04 Ocak 2020 20:18

    Sabancılar temsayi sattı simit sarayına ortak olacağına böyle fırmaya olsun...

  • [email protected]04 Ocak 2020 19:46

    kimin parasıyla kimi kurtarmaya çalışıyorlar

  • Ahmak group sizi 05 Ocak 2020 00:17

    Devlet malı babalarının ya ondan istedikleri gibi dağıtıyor lar....

  • Ekonomi04 Ocak 2020 19:04

    Vay be, sanayimizin geldiği duruma bak, Sabancılar bile kurtarılacak hale gelmiş, varlık fonu olmasa Temsa batacak :'( 

  • AHMET ÖZBİR04 Ocak 2020 16:42

    TEMSA sensiz asla! REİS TEMSA ile büyüdük biz, böyle muazzam MİLLÎ sanayimize katkısı büyük olan bu kuruluşumuzu zordan kurtarın, eski günlerine döndürün. Vatan size hasta, yamuk yapan ise komada!

  • Tam komedi04 Ocak 2020 16:32

    İyi ki sermayesi sonsuz ve zararını halka yüklemeyen ve yandaşları ihya etmeyen kamu yararını gözeten namuslu yöneticilerimiz var yoksa mahvolmuştuk !!!  Bireyin zarar ettiği bir ayda ortaya çıkar , şirketler 1 yılda , kamu kurumları 10 yılda , devlet'in  bütünü ise 40-50 yılda  hatta rakamsal oynamalar yaparak 15-20 yıl gidişat iyi gösterebilirsiniz ama sonucu değiştirmeye kimsenin gücü yetmez ! Bugün yaşananların hesabı 20-30 yıl sonra sorulmaya çalışılırsa elde avuçta sıfırla oturur ağlarsın !!!!