E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinTEM'de facia kıl payı atlatıldı---

TEM'de facia kıl payı atlatıldı

TEM'de facia kıl payı atlatıldı
05 Aralık 2015 - 04:25 borsagundem.com

İstanbul'dan Edirne'ye 30 yolcusuyla giden otobüs Babaeski mevkiinde seyir halindeyken alev aldı. Yolcular son anda tahliye edilebildi

Edirne’de içerisinde 30 yolcusu bulunan özel bir şirkete ait otobüs, seyir halindeyken alev aldı. Şoförün yolcuları tahliye ettikten sonra yangın söndürme tüpüyle müdahale ettiği otobüs kısa sürede yanarak demir yığınına döndü.

İstanbul’dan aldığı 30 kadar yolcusuyla Edirne’ye gitmek için yola çıkan İlhan Uçar’ın kullandığı otobüsten, TEM otoyolu Babaeski mevkiine geldiğinde dumanlar yükselmeye başladı.
Aracı yol kenarına çeken sürücü Uçar yolcuları tahliye ettikten sonra yangın söndürme tüpüyle alevlere müdahale etti. Kısa sürede büyüyen ve otobüsü saran alevleri söndürmek için Babaeski ve Havsa ilçelerindeki itfaiye ekiplerinden yardım istendi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen yolcu otobüsü güçlükle söndürüldü. Otobüs kısa sürede tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.
Otobüsten tahliye edilen yolcular, firmanın tahsis ettiği başka bir otobüsle Edirne'ye götürüldü. Polis ve itfaiye ekiplerinin yangınla ilgili soruşturması sürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)