E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​"Telles Galatasaray'a gelmez"---

​"Telles Galatasaray'a gelmez"

​Telles Galatasaray'a gelmez
04 Ocak 2014 - 00:15 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yılıdızı Cristian Baroni, Galatasaray'ın Alex Telles'i alamayacağını iddia etti

Fenerbahçeli Cristian Baroni, Sabah gazetesine Galatasaray transfer etmek istediği vatandaşı Alex Telles ve "duran adam" pozu hakkında açıklamada bulundu.

Galatasaray'ın transferi için uğraştığı Alex Telles'in Brezilya'nın en iyi sol beki olduğunu ifade eden Baroni, "Onun Real Madrid veya Barcelona'ya gideceğini düşünüyorum. Bence Galatasaray'a gelmez. Ancak Galatasaray onu alırsa çok büyük bir iş yapmış olur" diye konuştu.

"BİZE TAKLİTÇİ DİYENLER..."
Galatasaray'la aralarında müthiş bir rekabete yol açan "duran adam" pozu ile ilgili de konuşan Brezilyalı oyuncu, "Galatasaray o pozu ilk kendilerinin verdiğini iddia ediyor ama işin aslı öyle değil. O pozu ilk olarak biz Bilica ile birlikte 2011-12 sezonunda İnönü Stadı'nda oynadığımız Beşiktaş maçında yaptık. Karşılaşma benim 88. dakikada attığım frikik golüyle 2-2 bitmişti. O golden sonra da 'duran adam' pozunu vermiştik. Bize taklitçi diyenlerin bir kez daha düşünmesi ve sonra konuşması gerekir" diyerek ezeli rakibine göndermede bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)