E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTelles Cimbom'dan gönderilecek---

Telles Cimbom'dan gönderilecek

Telles Cimbom'dan gönderilecek
23 Nisan 2015 - 07:59 borsagundem.com

Trabzonspor mağlubiyeti sonrası teknik yönetim suçu futbolcularda aramaya başladı

Trabzonspor maçındaki performansıyla tartışılan Brezilyalı futbolcunun, Roberto Mancini tarafından 3-5-2 taktiğinde, ortanın solunda düşünüldüğü, ancak İtalyan teknik adamdan sonra kendini savunmanın sol kanadında bulduğu belirtildi.

Trabzonspor maçındaki kötü performansı sonrası yeniden tartışılır hale gelen Alex Telles’in sistem kurbanı olduğu ortaya çıktı.
 
Roberto Mancini’nin ısrarları sonunda geçen yılın devre arasında Brezilya ekibi Gremio’dan 6 milyon 150 bin euroya transfer edilen Telles, sarı-kırmızılı forma altında inişli-çıkışlı bir grafik çizdi. Ama o, kusuru kendisine değil, oynatıldığı sisteme bağladı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’ndan yeterli şansı bulan Brezilyalı futbolcu, İstanbul’daki yakın dostlarına dert yanarak, sistem kurbanı olduğunu savundu. Buna göre Telles, Mancini’nin 3-5-2 veya 3-4-1-2 gibi bir sistemle oynamayı planladığını ve kendisini ortanın solunda değerlendirmek için transfer ettirdiğini anlattı. Sarı-kırmızılı oyuncu ancak İtalyan hocanın ardından sol beke çekildiğinden dert yandı.

Bileti kesildi

Hamzaoğlu ise 22 yaşındaki sol kanat oyuncusundan umudunu tamamen kesti. Hamzaoğlu son olarak Trabzonspor maçında yenilen gollerde hatası olan Sambacı’yı bundan sonra zorunlu olmadıkça oynatmama kararı aldı.

Cim-Bom’un hocası, kalan 7 hafta için sol bekte Hakan Balta’yı ilk alternatif olarak belirledi. Sarı-kırmızılı teknik adam, Semih’in dönmesiyle beraber Hakan’ı sol bekte değerlendirecek. Hakan’ın olmadığı dönemde ise Olcan ilk aday olarak ortaya çıkacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)