E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTelefonlara gelen onay mesajı seyahat izin belgesi olacak---

Telefonlara gelen onay mesajı seyahat izin belgesi olacak

Telefonlara gelen onay mesajı seyahat izin belgesi olacak
22 Mayıs 2020 - 21:07 borsagundem.com

İçişleri Bakanlığı, 65 yaş ve üzeri vatandaşların başvurularının ardından cep telefonlarına gelen onay mesajının seyahat izin belgesi yerine geçtiğini duyurdu.

İçişleri Bakanlığı'nın Twitter hesabından yapılan bilgilendirmeye göre, 65 yaş ve üzeri büyüklerin başvurularının ardından cep telefonlarına gelen onay SMS'inin seyahat izin belgesi yerine geçtiği belirtildi.

Açıklamada, seyahat izin belgesinin yazılı halini almak için herhangi bir yere başvurulmasına gerek olmadığı da kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ee23 Mayıs 2020 08:52

    bir kere başvurmuştum. başvuru sonrası belge istemişlerdi. online belgemide iletmiştim. sonra işlemle ilgili karakola gelin dediler. karakola gittim, orda baya uğraştılar sms gelmedi. sonra işlemi yeniden sıfırdan orda yaptılar... onun sms si geldi ve onu gösterdediler. neyse. sms gelmeyince arayın ve durumu sorun. bana dedikleri sms geldi efendi işlemolacka 5 dk bekle 10 dk bekle saat 14.00 e kadar bekle dediler işimi takip ettim. sonra gelmedi diyince karakola gittim.... yollarda bezen soruyolar, bazen geç geç diyorlar, bazen tel uzatıyorsun kimlik istiyorlar, bazen telefon uzatıyorsun geç geç inanıyorum sana diyorlar. kontrolda çok  surmuyor. yoksa yollarda uzun kuyruklar oluyor. olağan durumlarda ciddi kontrol oluyor. benım anladım o. halkımız kurallara uyuyor, dikkat ediyor yoksa istirmacılar çok piyasadada

  • Erol g.22 Mayıs 2020 23:32

    5 ADET MASKE+KOLANYA AYLAR SONRA GECIKMELI DE OLSA BUGÜN 22 MAYIS TARİHİNDE GELDİ/ELİME ULAŞTI sevineyim mı üzüleyım mı bilemedim

  • Emre2823 Mayıs 2020 10:37

    Sen üzülmeyi hakediyorsun. O yüzden üzül