E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTeksas'ta Biden'ın ofisinden bir kadın seçimde hile iddiasıyla tutuklandı---

Teksas'ta Biden'ın ofisinden bir kadın seçimde hile iddiasıyla tutuklandı

Teksas'ta Biden'ın ofisinden bir kadın seçimde hile iddiasıyla tutuklandı
14 Ocak 2021 - 00:02 borsagundem.com

Teksas Başsavcısı Ken Paxton, Biden'ın seçim ofisinde görevli bir kadının seçim sahtekarlığı ve yasadışı oy kullanma iddiasıyla bağlantılı olarak tutuklandığını açıkladı

ABD'de Joe Biden'ın yemin ederek başkanlık görevine başlayacağı 20 Ocak'a bir hafta kala sular durulmuyor. 6 Ocak'taki Kongre baskını gibi olayların tekrarlanmaması için eyalet polisleri, federal polis ve ulusal muhafızlar ile FBI aralıksız çalışırken Biden'a şok haber Teksas'tan geldi. Teksas Başsavcılığı Joe Biden'ın seçim ofisinden bir kadının seçimde hile iddiasıyla tutuklandığını açıkladı.

Teksas polisi, Joe Biden'ın seçim ekibinde yer alan Rachel Rodriguez'i, seçimlere hile karıştırdığı iddiasıyla gözaltına aldı ve evinde bir arama gerçekleştirdi. Rachel Rodriguez'in suçunu itiraf ettiği bildirildi.

TEKSAS BAŞSAVCISI DUYURDU!

Teksas Başsavcısı Ken Paxton Çarşamba günü yaptığı açıklamada, seçim sahtekarlığı ve yasadışı oy kullanma iddiasıyla bir kadının tutuklandığını söyledi. Paxton'a göre, San Antonio'dan Rachel Rodriguez, 2020 seçimlerinde oy toplama ile ilgili bir videoda tespit edildi ve yaptığı şeyin yasadışı olduğunu kabul etti.

Paxton'a göre Rodriguez, seçim sahtekarlığı, yasadışı oy kullanma, insanlara postayla oy kullanmalarına yasadışı olarak yardım etme ve yasadışı bir şekilde resmi bir oy pusulası bulundurmakla suçlanıyor. Suçlu bulunduğu takdirde 20 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

ABD'DE KAYNIYOR

Bu gelişme sonrası Trump destekçilerinin medyaya ve Biden'a karşı öfkesi artarken sosyal medyada her iki grup da çok şiddetli tartışmalar içine girdi. Ayrıca ana akım medyanın seçimlerde hile yaptığını itiraf eden Rachel Rodriguez'in Biden'ın ekibinden olduğu bilgisini ısrarla geçmedikleri görüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)