E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTeknoloji devinde ralli beklentisi---

Teknoloji devinde ralli beklentisi

Teknoloji devinde ralli beklentisi
06 Temmuz 2020 - 13:37 borsagundem.com

Stratejistler müzik dinleme platformu Spotfy’ı borsa performansı olarak bir sonraki Netflix olmasını bekliyor

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Guggenheim analisti Michael Morris, geçen hafta Spotify Technology hisseleri için risk-ödül seviyesini beğenmeyerek hisselerin aşırı yükseldiğini söyledi.

RiskHedge’ın stratejisti Justin Spittler gibi birçok isim ise korona virüs krizine dayanan ve hükümetlerin “evde kal” politikalarıyla karlılığını artıran teknoloji sektörünün hisselerinin çok daha yükseleceğini düşünüyor.

Spittler’a göre Spotify borsa performansı olarak bir sonraki Netflix, Facebook veya Google’ın çatı kurumu Alphabet olacak.

Spotify’ın müzik sektörünü domine ettiğini söyleyen isim, Facebook sosyal medyada, Amazon online alışverişte ve Google’un reklamcılık sektörlerindeki başarılarını Spotify da müzik sektöründe yaptığını belirtti.

Spotify hisseleri borsaların dip yaptığı Mart ayından beri %125 artarken piyasa değeri 50 milyar doları geçti.

Bill Simmons ve Joe Rogan'ın da dahil olduğu bir programda Spotify ile alakalı fikirlerini söyleyen Spittler, şirketin piyasa değerinin kısa zamanda yüz milyar dolar seviyesine çıkacağını söyledi.

Netflix’in streaming servislerinde başardığını Spotify’ın da podcast üzerinden başarmaya çalıştığını söyleyen isim bu alanda büyük bir gelecek gördüğünü de iletti.

Tesla açığa satanları tiye almak için kırmızı şort satıyor

Avrupa borsaları bir ayın zirvesine çıktı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)