E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTekin'den Başbakan'a teşekkür---

Tekin'den Başbakan'a teşekkür

Tekin'den Başbakan'a teşekkür
12 Kasım 2013 - 10:40 borsagundem.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, katıldığı TV programında Başbakan Erdoğan'a Marmaray için teşekkür etti

CNN Türk'te yayınlanan, Enver Aysever'in sunduğu Aykırı Sorular programına katılan Gürsel Tekin, Marmaray için Başbakan Erdoğan'a teşekkür etti.
"BAŞLATANA DA YAPANA DA TEŞEKKÜR EDERİM"
Enver Aysever'in; "Bu adamlar metrobüs yaptı, itiraz ettiler. Metrobüs şimdi çok güzel işimize yarıyor. Marmaray yapıldı yine itiraz ediyorlar... diyor halkımız. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna şöyle cevap verdi:
"Marmararay'a hiç kimsenin itiraz ettiği yok. Marmararay rahmetli Ecevit'in Başbakanlığı döneminde yapılmış bir projedir. Projenin ilk mimarı odur. Çok başarılı bir projedir, gecikmiş bir projedir. Başlatana teşekkür ediyorum, bitirene de teşekkür ediyorum."
"LAİK BİR ÜLKEDE DUALI AÇILIŞ NORMAL DEĞİL"
Enver Aysever'in, "Marmaray'ın duayla açılması normal midir laik bir ülkede?" sorusuna ise Gürsel Tekin "elbette normal değildir." cevabını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dellı14 Kasım 2013 21:06

    türkıyedeki bütün projeleri CHP üretiyor ama AKP yapıyor.

  • XYZ12 Kasım 2013 12:44

    İLK DEFA BİR CHP Lİ İŞİMİZE YARAYAN PROJEYE TEŞEKKÜR ETTİ DİYE SEVİNİRKEN DUA YA TAKMIŞLAR. LAİK ÜLKELERDE PAPAZ NİKAH MEMURLUĞU YAPIYOR DOSTLAR...

  • ALİ TARTAR12 Kasım 2013 11:08

    DUA ETMEYELİM, İÇKİ İÇELİM, KADEH TOKUŞTURALIM, DANSÖZ OYNALATALIM, EY LAİK KAFA BU GİDİŞLE NE ALLAHA NE DE VATANDAŞA YARANIRSIN,LAİKLİKDE DUA EDİLMEZ Mİ ZAVALLISINIZ BİR DE HALKIN ÖNÜNE ÇIKIP OY İSTEMEYİN, İŞDE SİZ BUSUNUZ